İddia Discord 29 Eylül'den sonra açılabilir

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba,
Dün gece Discord tarafından bu şekilde bir mail geldi. Politika güncellemesi yapılmış 29 Eylül'de yürürlüğe girecek. Bazı forumlarda belirlenen tarihten erişime tamamen açılacak şeklinde muhabbetler dönüyor. Sizce açılır mı? Aynı mail size de geldi mi?

Discord: 334 gündür kapalı.

Son düzenleme:
Aynı mail bana da geldi fakat BTK’nın keyfine bağlı biraz.

Mantıklı bir gerekçe değil. Aynı politika güncellemesi her yerde var. Maildeki linke tıklayınca zaten İngilizce sayfaları açılıyor.

Mantıklı bir gerekçe değil. Aynı politika güncellemesi her yerde var. Maildeki linke tıklayınca zaten İngilizce sayfaları açılıyor.

Bence belli olmaz, zaten politika güncellemeleri ile ilgili bir değişiklik yapılacaktı. Açılması için bazı politikaları güncellemeleri gerekiyordu bununla ilgili bir öneri almışlardı. Belki kabul etmişlerdir öneriyi belli olmaz.

Elbette karamsar düşünmüyorum ama politika güncellemesi maili neredeyse her sene her firmadan falan filan atılan bir şey. Yılın bu zamanlarında hep yavaş yavaş gelmeye başlıyor bunlar. Sadece Discord'da değil yani.

O yüzden sadece bu maili mantıklı bulmuyorum.

Belki bir ihtimal açılır hocam.

Yüzde yüz emin değilim ama sanırım sadece İngiltereyi ve Amerikayı kapsıyor politika açılmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…