SalihAkbagg Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Uzun zamandır kullanıdığım Discord hesabıma giremiyorum. 2FA kodlarını alamadığım için. Benim için hesabımı çalıpp kodları verecek delikanlı var mıdır?
Uzun zamandır kullanıdığım Discord hesabıma giremiyorum. 2FA kodlarını alamadığım için. Benim için hesabımı çalıpp kodları verecek delikanlı var mıdır?
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #2 SalihAkbagg dedi: Uzun zamandır kullanıdığım Discord hesabıma giremiyorum. 2FA kodlarını alamadığım için. Benim için hesabımı çalıpp kodları verecek delikanlı var mıdır? Genişletmek için tıkla... 2FA'yı alamassak zaten hesabı çalamayız dostum.
SalihAkbagg dedi: Uzun zamandır kullanıdığım Discord hesabıma giremiyorum. 2FA kodlarını alamadığım için. Benim için hesabımı çalıpp kodları verecek delikanlı var mıdır? Genişletmek için tıkla... 2FA'yı alamassak zaten hesabı çalamayız dostum.
SalihAkbagg Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #3 grigor dedi: 2FA'yı alamazsak zaten hesabı çalamayız dostum. Genişletmek için tıkla... Belki bir yolu vardır he? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
grigor dedi: 2FA'yı alamazsak zaten hesabı çalamayız dostum. Genişletmek için tıkla... Belki bir yolu vardır he?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.012 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #4 SalihAkbagg dedi: Belki bir yolu vardır he? Genişletmek için tıkla... Yedek Kodlarınız var mıdır?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.472 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #5 O hesabına güle güle diyebilirsin.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #6 SalihAkbagg dedi: Belki bir yolu vardır he? Genişletmek için tıkla... Yedek kodlarınız yoksa imkansız.
SalihAkbagg dedi: Belki bir yolu vardır he? Genişletmek için tıkla... Yedek kodlarınız yoksa imkansız.
D demirmen Attopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 66 10 Ağustos 2021 #7 SalihAkbagg dedi: Belki bir yolu vardır he? Genişletmek için tıkla... Discord desteğe bildirebilirsiniz onun dışında imkansız.
SalihAkbagg dedi: Belki bir yolu vardır he? Genişletmek için tıkla... Discord desteğe bildirebilirsiniz onun dışında imkansız.
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #8 demirmen dedi: Discord desteğe bildirebilirsiniz onun dışında imkansız. Genişletmek için tıkla... O da çok zor, neredeyse imkansız hatta. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
demirmen dedi: Discord desteğe bildirebilirsiniz onun dışında imkansız. Genişletmek için tıkla... O da çok zor, neredeyse imkansız hatta.
tengri_boi Femtopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Yer Bakü, Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #9 Eğer 2FA kodlarınızı ve hesabınızı kaybettiyseniz, Discord destek ekibine bile ulaşsanız olumsuz cevap alıcaksınız. Başka şekilde hesabınız geri gelemez.
Eğer 2FA kodlarınızı ve hesabınızı kaybettiyseniz, Discord destek ekibine bile ulaşsanız olumsuz cevap alıcaksınız. Başka şekilde hesabınız geri gelemez.