B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 11 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. Bildiğiniz gibi Discord 3 aylık bedava YouTube Premium dağıtıyor. Kod aldım fakat girdikten sonra beni ödeme sayfasına atıyor buradan kart bilgilerimi girdiğimde işlem reddedildi hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Discord 3 aylık bedava YouTube Premium dağıtıyor. Kod aldım fakat girdikten sonra beni ödeme sayfasına atıyor buradan kart bilgilerimi girdiğimde işlem reddedildi hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 11 Ağustos 2021 #2 Kartta 1 TL olması gerek diye biliyorum. Benden 1 TL alıp kısa süre sonra geri vermişti.
Speshy Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #3 Reddedildikten sonra kod gösteriyor olması gerekiyor onu atar mısınız?
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 11 Ağustos 2021 #4 The 5008 dedi: Kartta 1 TL olması gerek diye biliyorum. Benden 1 TL alıp kısa süre sonra geri vermişti. Genişletmek için tıkla... Kartta para var zaten fakat yine de reddediyor. Speshy dedi: Reddedildikten sonra kod gösteriyor olması gerekiyor onu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kod falan vermiyor hocam işlem reddedildi yazısı çıkıyor sadece.
The 5008 dedi: Kartta 1 TL olması gerek diye biliyorum. Benden 1 TL alıp kısa süre sonra geri vermişti. Genişletmek için tıkla... Kartta para var zaten fakat yine de reddediyor. Speshy dedi: Reddedildikten sonra kod gösteriyor olması gerekiyor onu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kod falan vermiyor hocam işlem reddedildi yazısı çıkıyor sadece.