CRY99 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 48 9 Ağustos 2021 #1 Biliyorsunuz Discord 3 aylık YouTube Premium veriyor ben kodu reedem'ladığımıda hiçbir şey olmuyor neden?
Biliyorsunuz Discord 3 aylık YouTube Premium veriyor ben kodu reedem'ladığımıda hiçbir şey olmuyor neden?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 9 Ağustos 2021 #2 Evet bana da olmadı. Telefondan Play Store'a girdiğim zaman düzeldi. Ama PC'den olmuyor.
CRY99 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 48 9 Ağustos 2021 #3 stalist dedi: Evet bana da olmadı. Telefondan Play Store'a girdiğim zaman düzeldi. Ama PC'den olmuyor. Genişletmek için tıkla... Play Store'den ne yaptın ki?
stalist dedi: Evet bana da olmadı. Telefondan Play Store'a girdiğim zaman düzeldi. Ama PC'den olmuyor. Genişletmek için tıkla... Play Store'den ne yaptın ki?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 9 Ağustos 2021 #4 Kod kısmını aktif etmen lazım. Bende aktif nasıl yapıldığını bilmiyorum telefoncu yapmıştı. Ondan sonra kodu girerek çözebilirsin. Ayrıca daha önce ücretsiz Premium alıp ödeme yapmadıysan olmuyor.
Kod kısmını aktif etmen lazım. Bende aktif nasıl yapıldığını bilmiyorum telefoncu yapmıştı. Ondan sonra kodu girerek çözebilirsin. Ayrıca daha önce ücretsiz Premium alıp ödeme yapmadıysan olmuyor.