Çözüldü Discord 5000 ms oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EchoX

Hectopat
Yer
Skalitz/Bohemya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12500h RTX 3050 Tİ 8x2 16 GB RAM 1,5 TB SSD
Başlıkta ve görüntülerde görebileceğiniz gibi bazen 70 ms civarı ping alırken çoğu zaman 5000 ms seviyelerine kadar pingim çıkıyor ve sesim karşı tarafa bozuk bir şekilde gidiyor ama ben onları net bir şekilde duyabiliyorum. Sesli sohbet bölgesi değiştim, ayarlar ile uğraştım, %appdata% içinde bulunan Discord dosyalarını sildim, Discord'u sildim yeniden yükledim ama bu soruna çözüm bulamadım. Sabit 26 Mbps download 6 Mbps upload hızı alıyorum, GeForce NOW üzerinden sorunsuz bir şekilde oyun oynuyorum, günlük işlerimde sorunsuz bir şekilde 1080p videolar izliyor bir dünya dosya indiriyorum ama Discord'da bu değerleri alıyorum ve çıldırmak üzereyim, bunun çözümü nedir arkadaşlar?

Discord ping sorunu.png

Discord pingsiz.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konum ayarını otomatikte ise Avrupa'ya almayı deneyebilirsin. Bende de aynısı oluyordu Avrupa yapınca düzeldi.
Konum zaten Avrupa'da ama yine de teşekkürler
Arkadaşlar sorunu çözdüm.

İlk olarak modem arayüzüne giriyoruz daha sonra QoS ayarına geliyoruz ve bu ayarı aktifleştiriyoruz, ben sorunu bu şekilde çözdüm. (Fotoğraftaki "Toplam Bant Genişliği" değerleri benim internet değerim ile orantılı olarak girilmiştir, sizde kendi internet değerlerinize göre bu bölümleri doldurunuz.)
Discord sorun çözümü.png
Konum ayarını otomatikte ise Avrupa'ya almayı deneyebilirsin. Bende de aynısı oluyordu Avrupa yapınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konum zaten Avrupa'da ama yine de teşekkürler
Arkadaşlar sorunu çözdüm.

İlk olarak modem arayüzüne giriyoruz daha sonra QoS ayarına geliyoruz ve bu ayarı aktifleştiriyoruz, ben sorunu bu şekilde çözdüm. (Fotoğraftaki "Toplam Bant Genişliği" değerleri benim internet değerim ile orantılı olarak girilmiştir, sizde kendi internet değerlerinize göre bu bölümleri doldurunuz.)
Discord sorun çözümü.png

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı