S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mart 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi 8 MB üzeri bir videoyu atmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2021
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 27 Mart 2021 #2 Discord Nitro satın alabilirsiniz ya da Streamable ve YouTube gibi servisleri kullanabilirsiniz.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Smaug8 dedi: Başlıkta belirttiğim gibi 8 MB üzeri bir videoyu atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Google Drive'a yükle sonra o videoyu herkese açık yap indirmeden karşıdaki izleyebilir. Linkini atıp.
Smaug8 dedi: Başlıkta belirttiğim gibi 8 MB üzeri bir videoyu atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Google Drive'a yükle sonra o videoyu herkese açık yap indirmeden karşıdaki izleyebilir. Linkini atıp.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.561 Çözümler 83 27 Mart 2021 #4 HandBrake: Open Source Video Transcoder HandBrake is an open-source, GPL-licensed, multiplatform, multithreaded video transcoder. handbrake.fr Video boyutunu düşürmeyi deneyebilirsin.
HandBrake: Open Source Video Transcoder HandBrake is an open-source, GPL-licensed, multiplatform, multithreaded video transcoder. handbrake.fr Video boyutunu düşürmeyi deneyebilirsin.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 Smaug8 dedi: Başlıkta belirttiğim gibi 8 MB üzeri bir videoyu atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam atıyorum 50 MB dosya yüklemem gerekiyor. Nitrom varken bile bunu kullanıyordum çünkü Discord'dan göndermek aşırı yavaş. Atıyorum dosya.tc (hiç kullanmadım) oraya yüklüyordum onun linkini arkadaşıma atıyordum.
Smaug8 dedi: Başlıkta belirttiğim gibi 8 MB üzeri bir videoyu atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam atıyorum 50 MB dosya yüklemem gerekiyor. Nitrom varken bile bunu kullanıyordum çünkü Discord'dan göndermek aşırı yavaş. Atıyorum dosya.tc (hiç kullanmadım) oraya yüklüyordum onun linkini arkadaşıma atıyordum.