H Hamza1903 Femtopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Bilgisayarıma ilk defa Discord indiriyorum. İndirdikten sonra fotoğraftaki gibi hata alıyorum Windows 7 bilgisayarım. %appdata% ve %localappdata% gibi çözümleri denedim olmadı. Nasıl çözerim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 105,8 KB · Görüntüleme: 41
Bilgisayarıma ilk defa Discord indiriyorum. İndirdikten sonra fotoğraftaki gibi hata alıyorum Windows 7 bilgisayarım. %appdata% ve %localappdata% gibi çözümleri denedim olmadı. Nasıl çözerim?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 28 Kasım 2023 #2 Revo Uninstaller kullanıp Discord'u sil sonra yeniden yükle büyük ihtimal işe yarar. Artı 0 Eksi
KS KS H Hamza1903 Femtopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Roger Taylor dedi: Revo Uninstaller kullanıp Discord'u sil sonra yeniden yükle büyük ihtimal işe yarar. Genişletmek için tıkla... Deneyip dönüş yapacağım. @Roger Taylor yok olmadı. Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Revo Uninstaller kullanıp Discord'u sil sonra yeniden yükle büyük ihtimal işe yarar. Genişletmek için tıkla... Deneyip dönüş yapacağım. @Roger Taylor yok olmadı.