rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Discord aboneliğimi yönetmek istiyorum bu ekranda kalıyor. Ne yapacağım?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Şu an Nitro olduğu için sen de o nitro bitince kullanabileceksin bunu.
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 ValveAdalet dedi: Şu an Nitro olduğu için sen de o nitro bitince kullanabileceksin bunu. Genişletmek için tıkla... Hayır problemim bu değil o sayfa ekran görüntüsünde ki gibi kalıyor bundan bahsediyorum yükleniyor ama kalıyor o şekilde.
ValveAdalet dedi: Şu an Nitro olduğu için sen de o nitro bitince kullanabileceksin bunu. Genişletmek için tıkla... Hayır problemim bu değil o sayfa ekran görüntüsünde ki gibi kalıyor bundan bahsediyorum yükleniyor ama kalıyor o şekilde.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #4 rout dedi: Hayır problemim bu değil o sayfa ekran görüntüsünde ki gibi kalıyor bundan bahsediyorum yükleniyor ama kalıyor o şekilde. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
rout dedi: Hayır problemim bu değil o sayfa ekran görüntüsünde ki gibi kalıyor bundan bahsediyorum yükleniyor ama kalıyor o şekilde. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
rout Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 ValveAdalet dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani diyorum ki abonelik sayfasına giriyor yukarda görmüş olduğun o yüklenme sayfası yüklenmiyor kalıyor tam olarak ekran görüntüsünde ki gibi
ValveAdalet dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani diyorum ki abonelik sayfasına giriyor yukarda görmüş olduğun o yüklenme sayfası yüklenmiyor kalıyor tam olarak ekran görüntüsünde ki gibi