AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar Discord'dan arkadaşlarımla konuşurken bir şey yok ama oyunu oynarken arkadaşlarıma seslenince sesim onlara gitmiyor.
Arkadaşlar Discord'dan arkadaşlarımla konuşurken bir şey yok ama oyunu oynarken arkadaşlarıma seslenince sesim onlara gitmiyor.
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.109 Çözümler 23 Yer Sakarya 19 Nisan 2023 #2 Discordu yonetici olarak calistirirsan problem kalmicak daha once ben de yasadim. Once sag alttan kapat ve tamamen kapandigindan emin ol ardindan sag tiklayip yonetici olarak calistir ve tekrar dene. Artı 0 Eksi
Discordu yonetici olarak calistirirsan problem kalmicak daha once ben de yasadim. Once sag alttan kapat ve tamamen kapandigindan emin ol ardindan sag tiklayip yonetici olarak calistir ve tekrar dene.
KS KS AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Söylediğin şeyi yaptım aynı sorun tekrar olmaya başladı hatta Alt+Tab yapıp DC'ye girince uygulama kendini tekrar başlatıyor. Artı 0 Eksi
Söylediğin şeyi yaptım aynı sorun tekrar olmaya başladı hatta Alt+Tab yapıp DC'ye girince uygulama kendini tekrar başlatıyor.