sadebirinsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 13 Şubat 2025 #151 Haberlere göre evet, resmi olarak hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 13 Şubat 2025 #152 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanal güvenilirdir. Ayrıca sitesine giriş yapabiliyorum ancak hesabım olmadığı için tam teyit edemedim. Düzenleme: An itibarıyla ben de giriş yapamıyorum. Bilginize. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanal güvenilirdir. Ayrıca sitesine giriş yapabiliyorum ancak hesabım olmadığı için tam teyit edemedim. Düzenleme: An itibarıyla ben de giriş yapamıyorum. Bilginize.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 13 Şubat 2025 #153 Fueren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanal güvenilirdir. Ayrıca sitesine giriş yapabiliyorum ancak hesabım olmadığı için tam teyit edemedim. Düzenleme: An itibarıyla ben de giriş yapamıyorum. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Yalan çıkarsa çok gülerim.
Fueren dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanal güvenilirdir. Ayrıca sitesine giriş yapabiliyorum ancak hesabım olmadığı için tam teyit edemedim. Düzenleme: An itibarıyla ben de giriş yapamıyorum. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Yalan çıkarsa çok gülerim.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #154 885108 dedi: Yalan çıkarsa çok gülerim. Genişletmek için tıkla... Değil, Merak etme.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #155 885108 dedi: Açılsa da ban yersin kanka. Genişletmek için tıkla... Neden yiyeceğim?
Çaykaney Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 445 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 7900 XT Nitro+ Gaming OC Vapor-X Anakart: MSI x670E Carbon Ram: Kingston FURY Beast 32GB 5200MT/s DDR5 CL40 SSD: Kingston FURY Renegade 2TB PCIe 4.0 SSD PSU: MSI MPG A1000G PCIE5 Kasa: Phanteks NV7 Monitör:Samsung M7 43", MSI MAG271CQR, AOC G2460VQ6 Klavye: James Donkey 612 Fare: Logitech G502 HERO Kulaklık: Logitech G933 Cinsiyet Erkek Meslek Yüksek Lisans Öğrencisi 13 Şubat 2025 #156 bdxmrz dedi: Eki Görüntüle 2423213 Değil, Merak etme. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı ne zaman açabildiniz? Ben şuan webden sıkıntısız kullanıyorum fakat uygulama güncellemeler denetleniyor kısmında takılıyor.
bdxmrz dedi: Eki Görüntüle 2423213 Değil, Merak etme. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı ne zaman açabildiniz? Ben şuan webden sıkıntısız kullanıyorum fakat uygulama güncellemeler denetleniyor kısmında takılıyor.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #157 Hayır, kullandığım falan yok. Ayrıca konuyla alakası ne tam olarak? Hesabımı bilmiyorsunuz. Çaykaney dedi: Uygulamayı ne zaman açabildiniz? Ben şu an webden sıkıntısız kullanıyorum fakat uygulama güncellemeler denetleniyor kısmında takılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende hiç kapanmadı, yarın uygulama da açılacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
Hayır, kullandığım falan yok. Ayrıca konuyla alakası ne tam olarak? Hesabımı bilmiyorsunuz. Çaykaney dedi: Uygulamayı ne zaman açabildiniz? Ben şu an webden sıkıntısız kullanıyorum fakat uygulama güncellemeler denetleniyor kısmında takılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende hiç kapanmadı, yarın uygulama da açılacaktır.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 577 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #158 424264 dedi: 12'den sonra açılacağı kesin mi? Ben giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Instagram'da öyle olmuştu.
424264 dedi: 12'den sonra açılacağı kesin mi? Ben giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Instagram'da öyle olmuştu.
GauchoAga Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 164 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3570/RX 570 4GB/16GB DDR3 RAM/GameBooster GB-G69K Klavye/Gamenote MS1012A Mouse/Rampage Thunder Kulaklık Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #159 bdxmrz dedi: Hayır, kullandığım falan yok. Ayrıca konuyla alakası ne tam olarak? Hesabımı bilmiyorsunuz. Bende hiç kapanmadı, yarın uygulama da açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Bazı internet sağlayıcıları kullanıcıları için nedense erişim engelleri çalışmıyor ondandır btk sitesinde halen erişim engel bulunuyor olarak gözüküyor
bdxmrz dedi: Hayır, kullandığım falan yok. Ayrıca konuyla alakası ne tam olarak? Hesabımı bilmiyorsunuz. Bende hiç kapanmadı, yarın uygulama da açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Bazı internet sağlayıcıları kullanıcıları için nedense erişim engelleri çalışmıyor ondandır btk sitesinde halen erişim engel bulunuyor olarak gözüküyor
J jobbarbar Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #160 bdxmrz dedi: Hayır, kullandığım falan yok. Ayrıca konuyla alakası ne tam olarak? Hesabımı bilmiyorsunuz. Ben de hiç kapanmadı, yarın uygulamada açılacaktır. Genişletmek için tıkla... DNS ile mi girdiniz?
bdxmrz dedi: Hayır, kullandığım falan yok. Ayrıca konuyla alakası ne tam olarak? Hesabımı bilmiyorsunuz. Ben de hiç kapanmadı, yarın uygulamada açılacaktır. Genişletmek için tıkla... DNS ile mi girdiniz?