Discord açılacak mı?

Bazı kullanıcılar da (ben dahil) erişim engeli kaldırılmış gibi görünüyor. Bu, benim için yeni ancak hâlâ yasağın tam olarak kalktığını söylemek doğru olmaz. Yine de, bu bana birazda olsa umut veriyor. Umarım yakında açılır.
Not: Vodafone'nin mobil verisi üzerinden Discord'a erişebilenler de var. Ben ev internetiyle erişebiliyorum ancak mobil veriyle (Türk Telekom) hâlâ erişemiyorum. E-devlet üzerinden yasak görünmüyor ancak BTK'da hala yasaklılar listesinde.

Hocam kime inanalım

IP adresinde olan engel kalkmış gözüküyor. Büyük ihtimalle öbür tarafında engeli 1 hafta içerisinde kalkar.

IP adresinin Discord'a ait olduğuna dair kaynak var mıdır? Google'da aratınca Discord ile ilgili bir şey çıkmıyor.

162.159. 128.233 is dedicated to Discord. Details on hostnames, network point-of-presence, and more are provided below. We also provide IPS, networks and hostnames used by other applications.

Hocam şimdi gördüm bilgi için teşekkürler. Ait olsa bile bu IP ile daha önce sorgulayınca engel yediği yazıyor muydu önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…