Discord açıldı mı?

Makaleler
3
Umarım sadece bende böyle değildir. Discord aylardır yan monitörümde boşa dönüp duruyordu, bugün girdiğimde açıldı. Bu kadar uzun kapalı kalması bile inanılmaz.

1743317155963.png

Umarım sadece bende böyle değildir. Discord aylardır yan monitörümde boşa dönüp duruyordu, bugün girdiğimde açıldı. Bu kadar uzun kapalı kalması bile inanılmaz.

Eki Görüntüle 2457402
Harbiden şaka maka neredeyse bir yıl olacak. Bu kadar süreceğini tahmin etmemiştim.
Hayır kapattınız bari bir aksiyon alın o da yok boşu boşuna kapalı duruyor 😂
İnşallah açılmıştır diyelim.

Harbiden şaka maka neredeyse bir yıl olacak. Bu kadar süreceğini tahmin etmemiştim.
Hayır kapattınız bari bir aksiyon alın o da yok boşu boşuna kapalı duruyor 😂
İnşallah açılmıştır diyelim.

Discord'dan haltları yiyen insanlar VPN DNS ile hala devam ediyorlar suçlarına ama olan bize oluyor benim ne suçum var ben evimde oyun oynuyorum.

Eki Görüntüle 2457402

Bazen ben de VPN kullanmadan erişebiliyorum. Benzer durumu yaşayan başka kişiler de olmuş. Büyük ihtimalle ISS kaynaklı geçici bir sorun.

Discord'dan haltları yiyen insanlar VPN DNS ile hala devam ediyorlar suçlarına ama olan bize oluyor benim ne suçum var ben evimde oyun oynuyorum.
yalandan işler işte. Bu işleri yapanların adresi adı soyadı kimliği her şeyi belli. Ensesinden tutup yakalayacaksın ama yok. Böyle yalandan işler. Klasik tece

Kapatılalı 5 ay oldu, nasıl 1 yıla yuvarladın
Ben sallamışım agam o zaman yazındı diye hatırlıyorum 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı