Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 9 Eylül 2020 #1 Discord'a basıyorum "starting" yazısı çıkıyor Discord ilk ekran geliyor hemen gidiyor. 3 kez sildim tekrar kurdum olmadı.
Discord'a basıyorum "starting" yazısı çıkıyor Discord ilk ekran geliyor hemen gidiyor. 3 kez sildim tekrar kurdum olmadı.
Shieda Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #2 Nefe dedi: Discord'a basıyorum "starting" yazısı çıkıyor Discord ilk ekran geliyor hemen gidiyor. 3 kez sildim tekrar kurdum olmadı. Genişletmek için tıkla... İyi günler, aynı sorun bende de oldu siz çözdünüz mü? Çözdüyseniz benimlede paylaşır mısınız?
Nefe dedi: Discord'a basıyorum "starting" yazısı çıkıyor Discord ilk ekran geliyor hemen gidiyor. 3 kez sildim tekrar kurdum olmadı. Genişletmek için tıkla... İyi günler, aynı sorun bende de oldu siz çözdünüz mü? Çözdüyseniz benimlede paylaşır mısınız?
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #3 Wi Shieda dedi: İyi günler, aynı sorun bende de oldu siz çözdünüz mü? Çözdüyseniz benimlede paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelle güncelse,sıfırla birde discord canary indir ama önce güncelmi bak.
Wi Shieda dedi: İyi günler, aynı sorun bende de oldu siz çözdünüz mü? Çözdüyseniz benimlede paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelle güncelse,sıfırla birde discord canary indir ama önce güncelmi bak.
Shieda Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #4 Nefe dedi: Wi Windows'u güncelle güncelse,sıfırla birde discord canary indir ama önce güncelmi bak. Genişletmek için tıkla... Windows'u 2004 sürümüne güncelledim ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim.
Nefe dedi: Wi Windows'u güncelle güncelse,sıfırla birde discord canary indir ama önce güncelmi bak. Genişletmek için tıkla... Windows'u 2004 sürümüne güncelledim ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim.