K kalix78 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Dün akşamdan beri Discord'um açılmıyor, neden olabilir acaba? Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Screenshot_91.png 18,7 KB · Görüntüleme: 131
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 19 Nisan 2024 #2 kalix78 dedi: Dün akşamdan beri Discord'um açılmıyor, neden olabilir acaba? Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Discord’un AppData klasörünü silin Discord uygulamasını tamamen kapatın. Klavyenizdeki Windows tuşu + R'ye basarak Çalıştır iletişim kutusunu açın. Çalıştır penceresine %appdata% yazın ve Enter'a basın. Discord klasörünü bulun, seçin ve silin. Discord uygulamasını yeniden açın. Az önce silinen dosyaların yeni bir sürümünün indirilmesini tetiklemelidir. Discord’u Yenile Discord uygulamasını başlatın. Klavyenizde Ctrl+Shift+I tuşlarına basın. Bu, uygulamanın Geliştirme Araçlarını açmalıdır. 'Ağ' sekmesine gidin. 'Önbelleği devre dışı bırak' seçeneğiyle ilişkili onay kutusunu tıklayın. Discord'u yenilemek için Ctrl+R tuşlarına basın.
kalix78 dedi: Dün akşamdan beri Discord'um açılmıyor, neden olabilir acaba? Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Discord’un AppData klasörünü silin Discord uygulamasını tamamen kapatın. Klavyenizdeki Windows tuşu + R'ye basarak Çalıştır iletişim kutusunu açın. Çalıştır penceresine %appdata% yazın ve Enter'a basın. Discord klasörünü bulun, seçin ve silin. Discord uygulamasını yeniden açın. Az önce silinen dosyaların yeni bir sürümünün indirilmesini tetiklemelidir. Discord’u Yenile Discord uygulamasını başlatın. Klavyenizde Ctrl+Shift+I tuşlarına basın. Bu, uygulamanın Geliştirme Araçlarını açmalıdır. 'Ağ' sekmesine gidin. 'Önbelleği devre dışı bırak' seçeneğiyle ilişkili onay kutusunu tıklayın. Discord'u yenilemek için Ctrl+R tuşlarına basın.
yusufayd_3457 Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 306 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 4060 ti,ryzen 5 7500f Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 kalix78 dedi: Dün akşamdan beri Discord'um açılmıyor, neden olabilir acaba? Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama bu sorun halen devam ediyorda görev yöneticisine gel oradan Discord'u ara çıkan Discord logosuna sağ tık yap görevi sonlandır yap düzeleceğine inanıyorum.
kalix78 dedi: Dün akşamdan beri Discord'um açılmıyor, neden olabilir acaba? Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum ama bu sorun halen devam ediyorda görev yöneticisine gel oradan Discord'u ara çıkan Discord logosuna sağ tık yap görevi sonlandır yap düzeleceğine inanıyorum.