T Tecnokek Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 65 7 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Discord uygulaması açılmıyor. Mesela hesap açma yeri açılıyor, hesabı giriyorum 2 snye sonra kapanıyor. Virüs taraması yaptım, Full silip yükledim olmuyor. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar Discord uygulaması açılmıyor. Mesela hesap açma yeri açılıyor, hesabı giriyorum 2 snye sonra kapanıyor. Virüs taraması yaptım, Full silip yükledim olmuyor. Yardım eder misiniz?
Tillke Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 110 7 Kasım 2020 #2 Tarayıcıdan girebiliyor musunuz? Bir de farklı hesaptan denediniz mi? Artı 0 Eksi
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 7 Kasım 2020 #3 Discord'u tekrardan silip yükleyin fakat bu sefer Local'den de silin hesabınızın çalıştığına emin olun herhangi bir uyumluluk ayarı yapmayın. Artı 0 Eksi
Discord'u tekrardan silip yükleyin fakat bu sefer Local'den de silin hesabınızın çalıştığına emin olun herhangi bir uyumluluk ayarı yapmayın.
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 7 Kasım 2020 #4 Uyumluluk ayarlarınızı kontrol edin sisteminizi belirtin ayrıca silip yüklemeyi deneyin bir de tarayıcıdan girip giremediğinizi söylerseniz güzel olur Artı 0 Eksi
Uyumluluk ayarlarınızı kontrol edin sisteminizi belirtin ayrıca silip yüklemeyi deneyin bir de tarayıcıdan girip giremediğinizi söylerseniz güzel olur
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 7 Kasım 2020 #5 Appdata > Roaming kısmında Discord dosyası var. Discordu sildikten sonra o dosyayı da silip, yeniden başlatın ve yeniden kurun. Artı 0 Eksi
Appdata > Roaming kısmında Discord dosyası var. Discordu sildikten sonra o dosyayı da silip, yeniden başlatın ve yeniden kurun.