morphident7 Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 49 Makaleler 1 22 Ocak 2021 #1 Sabah internet gitti ve modeme reset attım geldi. Daha sonra Discord'u açayım dedim ve sonuç, yaklaşık 1 saattir “checking for updates“ de kalıyor. Sizce nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Sabah internet gitti ve modeme reset attım geldi. Daha sonra Discord'u açayım dedim ve sonuç, yaklaşık 1 saattir “checking for updates“ de kalıyor. Sizce nedeni nedir?
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 22 Ocak 2021 #2 Görev yöneticisinden Discord'a ait her şeyi kapatın ardından tekrar Discord'a giriş yapın.
MertV Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 22 Ocak 2021 #3 Abi sil bir daha dene, düzelir, bende olmuştu böyle yaptım.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Ocak 2021 #4 375973 dedi: Görev yöneticisinden Discord'a ait her şeyi kapatın ardından tekrar Discord'a giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Evet bence de.
375973 dedi: Görev yöneticisinden Discord'a ait her şeyi kapatın ardından tekrar Discord'a giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Evet bence de.
morphident7 Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 49 Makaleler 1 22 Ocak 2021 #5 375973 dedi: Görev yöneticisinden Discord'a ait her şeyi kapatın ardından tekrar Discord'a giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Arka planda Discorda ait hiçbirşey yok (görev yöneticisinde). MertV dedi: Abi sil bir daha dene, düzelir, bende olmuştu böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Sağolun. MertV dedi: Abi sil bir daha dene, düzelir, bende olmuştu böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Farkettim de Discordun sitesinede giremiyorum. Galiba Sonoyuncu ya da giremiyorum. Arayüz yükleniyor da kalıyor. Galiba elim kolum bağlandı. Son düzenleme: 22 Ocak 2021
375973 dedi: Görev yöneticisinden Discord'a ait her şeyi kapatın ardından tekrar Discord'a giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Arka planda Discorda ait hiçbirşey yok (görev yöneticisinde). MertV dedi: Abi sil bir daha dene, düzelir, bende olmuştu böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Sağolun. MertV dedi: Abi sil bir daha dene, düzelir, bende olmuştu böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Farkettim de Discordun sitesinede giremiyorum. Galiba Sonoyuncu ya da giremiyorum. Arayüz yükleniyor da kalıyor. Galiba elim kolum bağlandı.