I impossible_brain Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 26 24 Eylül 2021 #1 Görev Yöneticisi'nden görevini sonlandırmıştım. Şimdi nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Görev Yöneticisi'nden görevini sonlandırmıştım. Şimdi nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Enes3078 24 Eylül 2021 Arama çubuğuna Discord yazıp beklemek sorunu çözmediyse sistemi yeniden başlatın ve öyle açın. Bu sorunu çözecektir.
Arama çubuğuna Discord yazıp beklemek sorunu çözmediyse sistemi yeniden başlatın ve öyle açın. Bu sorunu çözecektir.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 24 Eylül 2021 #2 Arama çubuğuna Discord yazıp beklemek sorunu çözmediyse sistemi yeniden başlatın ve öyle açın. Bu sorunu çözecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Arama çubuğuna Discord yazıp beklemek sorunu çözmediyse sistemi yeniden başlatın ve öyle açın. Bu sorunu çözecektir.
KS KS I impossible_brain Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 26 25 Eylül 2021 #3 Enes3078 dedi: Arama çubuğuna Discord yazıp beklemek sorunu çözmediyse sistemi yeniden başlatın ve öyle açın. Bu sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Arama çubuğuna Discord yazıp beklemek sorunu çözmediyse sistemi yeniden başlatın ve öyle açın. Bu sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkür ederim.