Discord açılmıyor

wicksy

Femtopat
Daha fazla  
Wi-Fi üzerinden girdiğim Discord bir anda açılmamaya başlandı yükleme ekranında duruyor. Mobil veriyi açınca giriyor ama. Sorun Wi-Fi'de ama çözümünü bulamıyorum.

Wi-Fi üzerinden girdiğim Discord bir anda açılmamaya başlandı yükleme ekranında duruyor. Mobil veriyi açınca giriyor ama. Sorun Wi-Fi'de ama çözümünü bulamıyorum.

İnternet sağlayıcın Türk Telekom ise bağlantı sorunları yaşaman normal. Türk Telekom'dan Discord'a bağlantıda sorunlar yaşanıyor.

benimde türk telekom bende 3 gündür giremiyorum hiçbir türlü buna nasıl çözü bulabiliriz

İnternet sağlayıcın Türk Telekom ise bağlantı sorunları yaşaman normal. Türk Telekom'dan Discord'a bağlantıda sorunlar yaşanıyor.

Sorun Türk Telekom ile alakalı değil. Güvenli İnternet açık olduğu için ve artık Discord'u bu kısıtlamaya ekledikleri için bu sorun yaşanıyor.

Hangi internet firmasını kullanıyorsanız hat sahibinin telefonuyla veya bilgileriyle internet servis sağlayıcınızı arayıp Güvenli İnterneti kapatmak istediğinizi söyleyin kapatırlar.

Türk Telekom kullananların çoğu Güvenli İnternet açık olarak kullanıyor ama farkında değiller. Turkcell veya diğer firmalarda da aynı durum söz konusu olabiliyor arayıp Güvenli İnterneti kapattırın.

Bende mobil veride güvenli internet kapalı ama hala giriş yapamıyorum. Ev internetinden girebiliyorum.

Bende mobil veride güvenli internet kapalı ama hala giriş yapamıyorum. Ev internetinden girebiliyorum.
Sizin yaşadığınız farklı bir sorun olabilir şuan genel yaşanan sorunların çoğu bu sebepten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…