meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Discord hesabımı kapatacağım, active developer olduğu için kapatamıyorum. Bunu nasıl sileceğim? Sahip olduğunuz ekipleri siliniz diyor.
Discord hesabımı kapatacağım, active developer olduğu için kapatamıyorum. Bunu nasıl sileceğim? Sahip olduğunuz ekipleri siliniz diyor.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 584 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 meswed dedi: Discord hesabımı kapatacağım, active developer olduğu için kapatamıyorum. Bunu nasıl sileceğim? Sahip olduğunuz ekipleri siliniz diyor. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm yaptığınız botu kimse 1 ay boyunca komutla veya başka bir şekilde çalıştırmazsa otomatik siliniyor.
meswed dedi: Discord hesabımı kapatacağım, active developer olduğu için kapatamıyorum. Bunu nasıl sileceğim? Sahip olduğunuz ekipleri siliniz diyor. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm yaptığınız botu kimse 1 ay boyunca komutla veya başka bir şekilde çalıştırmazsa otomatik siliniyor.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.561 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 meswed dedi: Discord hesabımı kapatacağım, active developer olduğu için kapatamıyorum. Bunu nasıl sileceğim? Sahip olduğunuz ekipleri siliniz diyor. Genişletmek için tıkla... sahip olduğun sunucuları başkalarına devredin veyahut silin. o sunucudan çıkmanız gerekmektedir
meswed dedi: Discord hesabımı kapatacağım, active developer olduğu için kapatamıyorum. Bunu nasıl sileceğim? Sahip olduğunuz ekipleri siliniz diyor. Genişletmek için tıkla... sahip olduğun sunucuları başkalarına devredin veyahut silin. o sunucudan çıkmanız gerekmektedir
meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Sorunu çözdüm. Katıldığım ekipten çıktığım zaman hesabımı silebildim.