Bir de arkadaşlar ben botu kendim yazdım Python'da sadece bir kod ekledim kodu 10 20 dakikada bir yazıyorum chate bot şu anda 13 saattir aktif ne zaman gelir rozet?
Peki hocam yanlışım varsa kusura bakmayın, Ben şahsen botu aktifleştirip 1. Ay dolar dolmaz rozetimin gittiğini görmüştüm. Bu süre ne kadar 60 Gün ile sınırlanmış olsada farklılık gösteriyormuş demekki.
Ya bana şu önemli botu yazdım bot 24 saat aktif duracak komut olarak da! Selam ekledim! Selam deyince merhaba diyor bu! Selam'ı chate 30 dk da FN bir yazıyorum böyle yapsam rozet gelir mi bunun cevabını arıyorum?
Ya bana şu önemli botu yazdım bot 24 saat aktif duracak komut olarak da! Selam ekledim! Selam deyince merhaba diyor bu! Selam'ı chate 30 dk da FN bir yazıyorum böyle yapsam rozet gelir mi bunun cevabını arıyorum?
Hocam kriterleri yaptığınız zaman Rozeti discord Developer'dan alıyorsunuz zaten, Rozet zank diye hesabınıza gelmiyor siz oradan Collect'e basıp topluyorsunuz.
Hocam kriterleri yaptığınız zaman rozeti Discord Developer'dan alıyorsunuz zaten, rozet zank diye hesabınıza gelmiyor siz oradan Collect'e basıp topluyorsunuz.
Hocam kriterleri yaptığınız zaman rozeti Discord Developer'dan alıyorsunuz zaten, rozet zank diye hesabınıza gelmiyor siz oradan Collect'e basıp topluyorsunuz.
Ya tamam orasını biliyorumda komut olarak! Selam ekledim! Selam komutu olur mu yoksa illa / lamı olması lazım bir de illa 1 keremi yazmam lazım kodu yoksa 100 kerede yazsam olur mu?
Arkadaşlar şunu soruyorum ben botu 13 saat önce çalıştırdım komut olarak! Selam komutu ekledim! Selam deyince merhaba diyor bu komutu chate 30dk da falan bir yazıyorum sorum şu 24 saat sonra veya herhangi bir süre sonra o siteye girince orada almak için link çıkar mı?
Peki hocam yanlışım varsa kusura bakmayın, Ben şahsen botu aktifleştirip 1. Ay dolar dolmaz rozetimin gittiğini görmüştüm. Bu süre ne kadar 60 Gün ile sınırlanmış olsada farklılık gösteriyormuş demekki.