Asunex Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 İtemsatış'ta active developer satanlar var. Ben de satmak istiyorum nasıl active developer rozeti oluşturacağım veya bulacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
İtemsatış'ta active developer satanlar var. Ben de satmak istiyorum nasıl active developer rozeti oluşturacağım veya bulacağım?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 30 Temmuz 2024 #2 Aktif geliştirici rozeti almak çok kolay hocam YouTube'da anlatım videoları var.
Asunex Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Aktif geliştirici rozeti almak çok kolay hocam YouTube'da anlatım videoları var. Genişletmek için tıkla... bu satıcılar toptan falan mı alıyor nasıl yapıyor her sipariş için herkesle uğraşıyorlar mı
SadeceZinzap dedi: Aktif geliştirici rozeti almak çok kolay hocam YouTube'da anlatım videoları var. Genişletmek için tıkla... bu satıcılar toptan falan mı alıyor nasıl yapıyor her sipariş için herkesle uğraşıyorlar mı
Abuzittin3 Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2025 #4 Asunex dedi: bu satıcılar toptan falan mı alıyor nasıl yapıyor her sipariş için herkesle uğraşıyorlar mı Genişletmek için tıkla... Hocam bir aktif olarak bot geliştirmeniz lazım ama kaçak yapmanın yolları var Youtube'da gezinirseniz bulabilirsiniz.
Asunex dedi: bu satıcılar toptan falan mı alıyor nasıl yapıyor her sipariş için herkesle uğraşıyorlar mı Genişletmek için tıkla... Hocam bir aktif olarak bot geliştirmeniz lazım ama kaçak yapmanın yolları var Youtube'da gezinirseniz bulabilirsiniz.