erenify Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 DC'deki sunucumda banner koyunca kare kısmı aliyor sadece. Nasıl duzeltebilirim? Ayni şey davet arkaplaninda da gecerli.
DC'deki sunucumda banner koyunca kare kısmı aliyor sadece. Nasıl duzeltebilirim? Ayni şey davet arkaplaninda da gecerli.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #2 erenify dedi: DC'deki sunucumda banner koyunca kare kısmı aliyor sadece. Nasıl duzeltebilirim? Ayni şey davet arkaplaninda da gecerli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, görsel ile anlatımı destekler misiniz? Bu şekilde pek anlayamadım maalesef.
erenify dedi: DC'deki sunucumda banner koyunca kare kısmı aliyor sadece. Nasıl duzeltebilirim? Ayni şey davet arkaplaninda da gecerli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, görsel ile anlatımı destekler misiniz? Bu şekilde pek anlayamadım maalesef.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 19 Ekim 2023 #3 Adrastos dedi: Nasıl yani, görsel ile anlatımı destekler misiniz? Bu şekilde pek anlayamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Dediği büyük ihtimal arka planı tam almaması. Konuya gelecek olursak eğer dediğim gibiyse o discordun bir özelliği diyebiliriz. Sizlik durum yok.
Adrastos dedi: Nasıl yani, görsel ile anlatımı destekler misiniz? Bu şekilde pek anlayamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Dediği büyük ihtimal arka planı tam almaması. Konuya gelecek olursak eğer dediğim gibiyse o discordun bir özelliği diyebiliriz. Sizlik durum yok.
erenify Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 erkekavcisii dedi: Dediği büyük ihtimal arka planı tam almaması. Konuya gelecek olursak eğer dediğim gibiyse o Discord'un bir özelliği diyebiliriz. Sizlik durum yok. Genişletmek için tıkla... Duzeltme sansimiz yok mu? Onerilen boyutlarda vs de yapiyorum olmuyor.
erkekavcisii dedi: Dediği büyük ihtimal arka planı tam almaması. Konuya gelecek olursak eğer dediğim gibiyse o Discord'un bir özelliği diyebiliriz. Sizlik durum yok. Genişletmek için tıkla... Duzeltme sansimiz yok mu? Onerilen boyutlarda vs de yapiyorum olmuyor.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 19 Ekim 2023 #5 erenify dedi: Duzeltme sansimiz yok mu? Onerilen boyutlarda vs de yapiyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam maalesef.
erenify dedi: Duzeltme sansimiz yok mu? Onerilen boyutlarda vs de yapiyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam maalesef.