Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 12 Aralık 2022 #1 Game Pass veriliyor şu an galiba hediye envanterinde alsam verir mi?
KS KS Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 13 Aralık 2022 #21 Sigmund Freud dedi: Bu linkten VPN uzantını indirin. Almanya seçin. Aktif edin. Gizli sekmeye gidin. Discord'un sitesine gidin. Yeni nitrolu DC hesabınızla oturum açın. Hediye envanteri bölümünden kodları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam niye direkt gelmiyor VPN gerekiyor? Artı 0 Eksi
Sigmund Freud dedi: Bu linkten VPN uzantını indirin. Almanya seçin. Aktif edin. Gizli sekmeye gidin. Discord'un sitesine gidin. Yeni nitrolu DC hesabınızla oturum açın. Hediye envanteri bölümünden kodları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam niye direkt gelmiyor VPN gerekiyor?
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 13 Aralık 2022 #22 Zalplex dedi: Hocam şuan nitro aldım ve Game Pass'i nereden alacağım? Hocam Nitroyu aldım fakat şuan Hediye Envanterine gelmedi Game Pass nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam mailinize de mi gelmedi? Artı 0 Eksi
Zalplex dedi: Hocam şuan nitro aldım ve Game Pass'i nereden alacağım? Hocam Nitroyu aldım fakat şuan Hediye Envanterine gelmedi Game Pass nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam mailinize de mi gelmedi?
KS KS Zalplex Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 625 Çözümler 5 13 Aralık 2022 #23 kpase dedi: Hocam mailinize de mi gelmedi? Genişletmek için tıkla... Gelmedi hocam. Sigmund Freud dedi: Bu linkten VPN uzantını indirin. Almanya seçin. Aktif edin. Gizli sekmeye gidin. Discord'un sitesine gidin. Yeni nitrolu DC hesabınızla oturum açın. Hediye envanteri bölümünden kodları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapmamızda bir sakınca var mı Discord'dan ban vs gibi. Son düzenleme: 13 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
kpase dedi: Hocam mailinize de mi gelmedi? Genişletmek için tıkla... Gelmedi hocam. Sigmund Freud dedi: Bu linkten VPN uzantını indirin. Almanya seçin. Aktif edin. Gizli sekmeye gidin. Discord'un sitesine gidin. Yeni nitrolu DC hesabınızla oturum açın. Hediye envanteri bölümünden kodları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapmamızda bir sakınca var mı Discord'dan ban vs gibi.
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #24 Zalplex dedi: Hocam niye direkt gelmiyor VPN gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kodlar Türkiye'de de kullanılabiliyor. Ama kampanya TR'ye kapalı. VPN gerekiyor bu yüzden. Zalplex dedi: Hocam bunu yapmamızda bir sakınca var mı Discord'dan ban vs gibi. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım ban yemedim. Artı 0 Eksi
Zalplex dedi: Hocam niye direkt gelmiyor VPN gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kodlar Türkiye'de de kullanılabiliyor. Ama kampanya TR'ye kapalı. VPN gerekiyor bu yüzden. Zalplex dedi: Hocam bunu yapmamızda bir sakınca var mı Discord'dan ban vs gibi. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım ban yemedim.
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 13 Aralık 2022 #25 Zalplex dedi: Gelmedi hocam. Hocam bunu yapmamızda bir sakınca var mı Discord'dan ban vs gibi. Genişletmek için tıkla... Hmm hocam 10tlye internette satıyorlar olmazsa öyle alın. Artı 0 Eksi
Zalplex dedi: Gelmedi hocam. Hocam bunu yapmamızda bir sakınca var mı Discord'dan ban vs gibi. Genişletmek için tıkla... Hmm hocam 10tlye internette satıyorlar olmazsa öyle alın.