E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Uzun bir süredir benzer bir uygulama bakıyorum ama istediğim bir benzerini bir türlü bulamadım. Yazı yazılabilen, grup oluşturulabilen, sesli konuşulabilen ve ekran paylaşabilen bir uygulama geliyor mu aklınıza?
Uzun bir süredir benzer bir uygulama bakıyorum ama istediğim bir benzerini bir türlü bulamadım. Yazı yazılabilen, grup oluşturulabilen, sesli konuşulabilen ve ekran paylaşabilen bir uygulama geliyor mu aklınıza?
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 680 Çözümler 7 3 Kasım 2024 #2 Biz Guilded kullanıyoruz ama hiç heves yok discord gibi.
Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.447 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Kasım 2024 #3 Element diye bir uygulama var. Bir deneyin.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 3 Kasım 2024 #4 Herhangi bir Matrix clientı. Örneğin Element.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #5 Judele dedi: Biz Guilded kullanıyoruz ama hiç heves yok discord gibi. Genişletmek için tıkla... Biz de onu düşündük ama benim de çok hoşuma gitmedi. Aakons dedi: Element diye bir uygulama var. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran paylaşılabiliyor mu?
Judele dedi: Biz Guilded kullanıyoruz ama hiç heves yok discord gibi. Genişletmek için tıkla... Biz de onu düşündük ama benim de çok hoşuma gitmedi. Aakons dedi: Element diye bir uygulama var. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran paylaşılabiliyor mu?
Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.447 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Kasım 2024 #6 emoji_bey dedi: Biz de onu düşündük ama benim de çok hoşuma gitmedi. Ekran paylaşılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet paylaşılıyor.
emoji_bey dedi: Biz de onu düşündük ama benim de çok hoşuma gitmedi. Ekran paylaşılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet paylaşılıyor.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 3 Kasım 2024 #7 emoji_bey dedi: Biz de onu düşündük ama benim de çok hoşuma gitmedi. Ekran paylaşılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran paylaşma özelliği var yalnız ben Arch kullanıyorum, KDE masaüstünde paylaşmayı başaramamıştım. Belki sizde bu sorun olmaz.
emoji_bey dedi: Biz de onu düşündük ama benim de çok hoşuma gitmedi. Ekran paylaşılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran paylaşma özelliği var yalnız ben Arch kullanıyorum, KDE masaüstünde paylaşmayı başaramamıştım. Belki sizde bu sorun olmaz.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #8 Zireael14 dedi: Ekran paylaşma özelliği var yalnız ben Arch kullanıyorum, KDE masaüstünde paylaşmayı başaramamıştım. Belki sizde bu sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de arch ve KDE masaüstü ortamı kullanıyorum ama problem yaşamadım. emoji_bey dedi: Hocam ben de arch ve KDE masaüstü ortamı kullanıyorum ama problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu arada Element önerisi için uygulamayı beğendim.
Zireael14 dedi: Ekran paylaşma özelliği var yalnız ben Arch kullanıyorum, KDE masaüstünde paylaşmayı başaramamıştım. Belki sizde bu sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de arch ve KDE masaüstü ortamı kullanıyorum ama problem yaşamadım. emoji_bey dedi: Hocam ben de arch ve KDE masaüstü ortamı kullanıyorum ama problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu arada Element önerisi için uygulamayı beğendim.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 3 Kasım 2024 #9 emoji_bey dedi: Hocam ben de arch ve KDE masaüstü ortamı kullanıyorum ama problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ne ara kurdun da ekran paylaştın belki eksik paket veya güncelleme vardır başka zaman yine denerim.
emoji_bey dedi: Hocam ben de arch ve KDE masaüstü ortamı kullanıyorum ama problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ne ara kurdun da ekran paylaştın belki eksik paket veya güncelleme vardır başka zaman yine denerim.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #10 Zireael14 dedi: Ne ara kurdun da ekran paylaştın belki eksik paket veya güncelleme vardır başka zaman yine denerim. Genişletmek için tıkla... Flathub'da var hocam tek tuşla indirebiliyorsun.
Zireael14 dedi: Ne ara kurdun da ekran paylaştın belki eksik paket veya güncelleme vardır başka zaman yine denerim. Genişletmek için tıkla... Flathub'da var hocam tek tuşla indirebiliyorsun.