KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar, Discord'a girdiğim zaman rastgele ekran gri oluyor. Sadece DC gri oluyor diğer ekran normal gözüküyor. Bazen beyaz oluyor. Bugün bu sorunla karşılaştım. Nedenini bilen varsa söyleyebilir mi? Ve çözümü nedir?
Arkadaşlar, Discord'a girdiğim zaman rastgele ekran gri oluyor. Sadece DC gri oluyor diğer ekran normal gözüküyor. Bazen beyaz oluyor. Bugün bu sorunla karşılaştım. Nedenini bilen varsa söyleyebilir mi? Ve çözümü nedir?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Eylül 2022 #2 Ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2022 #3 İlkay Baki Bayram dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam yakalarsam atarım. 1 saniye bile sürmüyor. Önceden azdı şuan iyice artmaya başladı. Hani klasik DC karanlık tema rengi olur ya. Bütün ekran 1 saniyeliğine öyle oluyor. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam yakalarsam atarım. 1 saniye bile sürmüyor. Önceden azdı şuan iyice artmaya başladı. Hani klasik DC karanlık tema rengi olur ya. Bütün ekran 1 saniyeliğine öyle oluyor.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Eylül 2022 #4 KingStannis dedi: Hocam yakalarsam atarım. 1 saniye bile sürmüyor. Önceden azdı şu an iyice artmaya başladı. Hani klasik DC karanlık tema rengi olur ya. Bütün ekran 1 saniyeliğine öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Boşta durduğu zaman mı oluyor? Belli bir sürede mi oluyor? Herhangi bir sunucuya girdiğinde mi oluyor? Vs. Artı 0 Eksi
KingStannis dedi: Hocam yakalarsam atarım. 1 saniye bile sürmüyor. Önceden azdı şu an iyice artmaya başladı. Hani klasik DC karanlık tema rengi olur ya. Bütün ekran 1 saniyeliğine öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Boşta durduğu zaman mı oluyor? Belli bir sürede mi oluyor? Herhangi bir sunucuya girdiğinde mi oluyor? Vs.
KS KS KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2022 #5 Silinen üye dedi: Boşta durduğu zaman mı oluyor? Belli bir sürede mi oluyor? Herhangi bir sunucuya girdiğinde mi oluyor? Vs. Genişletmek için tıkla... Yok hocam DM'den mesaj yazıyorum aniden oluyor. Sunucudayken de oluyor. Tamamen rastgele. Canımı sıkmaya başladı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Boşta durduğu zaman mı oluyor? Belli bir sürede mi oluyor? Herhangi bir sunucuya girdiğinde mi oluyor? Vs. Genişletmek için tıkla... Yok hocam DM'den mesaj yazıyorum aniden oluyor. Sunucudayken de oluyor. Tamamen rastgele. Canımı sıkmaya başladı.
4 442449 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 305 Makaleler 4 Çözümler 10 6 Eylül 2022 #6 Güncellemeden sonra bende de olmaya başladı bu durum. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Eylül 2022 #7 KingStannis dedi: Yok hocam DM'den mesaj yazıyorum aniden oluyor. Sunucudayken de oluyor. Tamamen rastgele. Canımı sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Tam sorunu bilmiyorum ama silip tekrar yüklemeyi deneyin olmadı en iyi çözüm olarak Discord'a ticket atın. Artı 0 Eksi
KingStannis dedi: Yok hocam DM'den mesaj yazıyorum aniden oluyor. Sunucudayken de oluyor. Tamamen rastgele. Canımı sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Tam sorunu bilmiyorum ama silip tekrar yüklemeyi deneyin olmadı en iyi çözüm olarak Discord'a ticket atın.
KS KS KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Eylül 2022 #8 Silinen üye dedi: Tam sorunu bilmiyorum ama silip tekrar yüklemeyi deneyin olmadı en iyi çözüm olarak Discord'a ticket atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün yükledim Discord'u. Bir silip yükleyeyim. Olmazsa ticket atarım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tam sorunu bilmiyorum ama silip tekrar yüklemeyi deneyin olmadı en iyi çözüm olarak Discord'a ticket atın. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün yükledim Discord'u. Bir silip yükleyeyim. Olmazsa ticket atarım.