0nurr10 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar benim PC'de Discord'da bir sorun var birini aradığımda veya aramaya katıldığımda Discord çöküyor kapanıp tekrar açılıyor döngü içinde bunun sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar benim PC'de Discord'da bir sorun var birini aradığımda veya aramaya katıldığımda Discord çöküyor kapanıp tekrar açılıyor döngü içinde bunun sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı?
KalyWare Picopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #2 Aynısını yayın açınca yaşayanlarda gördüm silip tekrar yüklemeyi denediniz mi acaba? Artı 0 Eksi
KS KS 0nurr10 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 şimdi deneyeceğim KalyWare dedi: Aynısını yayın açınca yaşayanlarda gördüm silip tekrar yüklemeyi denediniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef hala aynı durum Son düzenleme: 5 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
şimdi deneyeceğim KalyWare dedi: Aynısını yayın açınca yaşayanlarda gördüm silip tekrar yüklemeyi denediniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef hala aynı durum