G GAMER XLL Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Discord'da yalnızım. Arkadaş arıyorum ancak arama vb. olmasın. Kanal oluşturacağım.
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 Forumlar pek arkadaş bulma yeri değildir ama yine de bulunabilir
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Mart 2022 #3 GAMER XLL dedi: Discord'da yalnızım. Arkadaş arıyorum ancak arama vb. olmasın. Kanal oluşturacağım. Genişletmek için tıkla... Bence discord arkadaşını forumda zor bulursun bir oyuna gir ordan arkadaş bul.
GAMER XLL dedi: Discord'da yalnızım. Arkadaş arıyorum ancak arama vb. olmasın. Kanal oluşturacağım. Genişletmek için tıkla... Bence discord arkadaşını forumda zor bulursun bir oyuna gir ordan arkadaş bul.
G GAMER XLL Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 Örnek? HD Graphics 4600 6 GB RAM 2.50 GHz Windows 8 var. Oynadıklarım: Counter-Strike Source. Raft. CS:GO (bilgisayara format attım silindi) Far Cry 2 Just Cause 2
Örnek? HD Graphics 4600 6 GB RAM 2.50 GHz Windows 8 var. Oynadıklarım: Counter-Strike Source. Raft. CS:GO (bilgisayara format attım silindi) Far Cry 2 Just Cause 2
A Arkadaş Zeptopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #5 Sea of Thieves'ın var mı çünkü ben almayı planlıyorum ve bende arkadaş arıyorum ama yoksa da bende CS:GO var oynadıklarından.
Sea of Thieves'ın var mı çünkü ben almayı planlıyorum ve bende arkadaş arıyorum ama yoksa da bende CS:GO var oynadıklarından.
darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #6 GAMER XLL dedi: Discord'da yalnızım. Arkadaş arıyorum ancak arama vb. olmasın. Kanal oluşturacağım. Genişletmek için tıkla... dostum bende arıyorum istersen arkadaş olabiliriz benim pc laptop ekran kartım amd radeon graphıch işlemci amd ryzen 7000 i5
GAMER XLL dedi: Discord'da yalnızım. Arkadaş arıyorum ancak arama vb. olmasın. Kanal oluşturacağım. Genişletmek için tıkla... dostum bende arıyorum istersen arkadaş olabiliriz benim pc laptop ekran kartım amd radeon graphıch işlemci amd ryzen 7000 i5