R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 10 Aralık 2021 #1 Birini arkadaş eklediğimde bu hatayı alıyorum. Diğer hesaptan da denedim onda da aynı hatayı verdi çözümü var mı?
Birini arkadaş eklediğimde bu hatayı alıyorum. Diğer hesaptan da denedim onda da aynı hatayı verdi çözümü var mı?
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #2 Katil Swapy#0519 bende deneyin.
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 10 Aralık 2021 #3 özel harf vesaire içeriyorsa yanlış yazıyor olabilirsin
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2021 #4 Yanlış yazmışsınızdır.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 10 Aralık 2021 #5 Karşı taraf güvenlik ayarlarından arkadaş isteği ayarlarını değiştirmiş/kapatmış olabilir. Bu durumda sadece o size istek atabilir.
Karşı taraf güvenlik ayarlarından arkadaş isteği ayarlarını değiştirmiş/kapatmış olabilir. Bu durumda sadece o size istek atabilir.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2021 #6 DeadRaid434 dedi: Karşı taraf güvenlik ayarlarından arkadaş isteği ayarlarını değiştirmiş/kapatmış olabilir. Bu durumda sadece o size istek atabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla böyle bir durumda böyle bir hata vermek yerine "Onun sizi eklemesi gerekir" tarzında bir hata veriyor.
DeadRaid434 dedi: Karşı taraf güvenlik ayarlarından arkadaş isteği ayarlarını değiştirmiş/kapatmış olabilir. Bu durumda sadece o size istek atabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla böyle bir durumda böyle bir hata vermek yerine "Onun sizi eklemesi gerekir" tarzında bir hata veriyor.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 10 Aralık 2021 #7 kozmoneustee dedi: Hocam bildiğim kadarıyla böyle bir durumda böyle bir hata vermek yerine "Onun sizi eklemesi gerekir" tarzında bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam 1 dakika : )
kozmoneustee dedi: Hocam bildiğim kadarıyla böyle bir durumda böyle bir hata vermek yerine "Onun sizi eklemesi gerekir" tarzında bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam 1 dakika : )
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #8 DeadRaid434 dedi: Deneyeyim hocam 1 dakika: ) Genişletmek için tıkla... İsteğiniz geldi bana.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 10 Aralık 2021 #9 kozmoneustee dedi: Hocam bildiğim kadarıyla böyle bir durumda böyle bir hata vermek yerine "Onun sizi eklemesi gerekir" tarzında bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam sanırım o kısmı güncellemişler. Eskiden böyle bir yazı çıkmıyordu diye hatırlıyorum. Uyardığınız için teşekkürler bilgilenmiş oldum! Creax31 dedi: İsteğiniz geldi bana. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, halbuki yan hesabımdan ana hesabıma istek atmıştım.
kozmoneustee dedi: Hocam bildiğim kadarıyla böyle bir durumda böyle bir hata vermek yerine "Onun sizi eklemesi gerekir" tarzında bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam sanırım o kısmı güncellemişler. Eskiden böyle bir yazı çıkmıyordu diye hatırlıyorum. Uyardığınız için teşekkürler bilgilenmiş oldum! Creax31 dedi: İsteğiniz geldi bana. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, halbuki yan hesabımdan ana hesabıma istek atmıştım.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2021 #10 DeadRaid434 dedi: Allah Allah, halbuki yan hesabımdan ana hesabıma istek atmıştım. Genişletmek için tıkla... Allah'ın hikmeti işte (!) Sizin mesajınızı etiketlemiş fakat konu sahibine diyor.
DeadRaid434 dedi: Allah Allah, halbuki yan hesabımdan ana hesabıma istek atmıştım. Genişletmek için tıkla... Allah'ın hikmeti işte (!) Sizin mesajınızı etiketlemiş fakat konu sahibine diyor.