DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 10 Aralık 2021 #11 kozmoneustee dedi: Allah'ın hikmeti işte (!) Sizin mesajınızı etiketlemiş fakat konu sahibine diyor. Genişletmek için tıkla... Jeton geç düştü. İşte üstteki mesajları okumayınca, habersiz, böyle şeyler olabiliyor.
kozmoneustee dedi: Allah'ın hikmeti işte (!) Sizin mesajınızı etiketlemiş fakat konu sahibine diyor. Genişletmek için tıkla... Jeton geç düştü. İşte üstteki mesajları okumayınca, habersiz, böyle şeyler olabiliyor.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 10 Aralık 2021 #12 2 ihtimal var. 1. ihtimal adı veya etiketi yanlış yazdınız. 2. ihtimal ise eklemeye çalıştığınız kişi 2 hesabınızıda engellemiş.
2 ihtimal var. 1. ihtimal adı veya etiketi yanlış yazdınız. 2. ihtimal ise eklemeye çalıştığınız kişi 2 hesabınızıda engellemiş.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 11 Aralık 2021 #13 ggbro dedi: 2 ihtimal var. 1. ihtimal adı veya etiketi yanlış yazdınız. 2. ihtimal ise eklemeye çalıştığınız kişi 2 hesabınızıda engellemiş. Genişletmek için tıkla... Yanlış falan yazmadım direk şuna tıklayınca hata veriyor. Ayrıca diğer hesabımı o bilmiyor engellemiş olması imkansız.
ggbro dedi: 2 ihtimal var. 1. ihtimal adı veya etiketi yanlış yazdınız. 2. ihtimal ise eklemeye çalıştığınız kişi 2 hesabınızıda engellemiş. Genişletmek için tıkla... Yanlış falan yazmadım direk şuna tıklayınca hata veriyor. Ayrıca diğer hesabımı o bilmiyor engellemiş olması imkansız.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 11 Aralık 2021 #14 RivalsX dedi: Yanlış falan yazmadım direk şuna tıklayınca hata veriyor. Ayrıca diğer hesabımı o bilmiyor engellemiş olması imkansız. Eki Görüntüle 1238693 Genişletmek için tıkla... Eklemeye çalıştığınız kişinin bir mesajını bulup tepki ekleyin. Ekran dalgalanıp tepki eklenmiyorsa engellemiş demektir.
RivalsX dedi: Yanlış falan yazmadım direk şuna tıklayınca hata veriyor. Ayrıca diğer hesabımı o bilmiyor engellemiş olması imkansız. Eki Görüntüle 1238693 Genişletmek için tıkla... Eklemeye çalıştığınız kişinin bir mesajını bulup tepki ekleyin. Ekran dalgalanıp tepki eklenmiyorsa engellemiş demektir.