4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #11 LordxVader dedi: Sanal ortamda herhangi bir linke basmadan önce 2 kere düşünmek lazım. Genişletmek için tıkla... 2 biraz az. 15 defa düşünsem yine tıklamam. Zaten virüs takıntılı bir arkadaşım ki bunu eski konularımdanda anlayabilirsiniz.
LordxVader dedi: Sanal ortamda herhangi bir linke basmadan önce 2 kere düşünmek lazım. Genişletmek için tıkla... 2 biraz az. 15 defa düşünsem yine tıklamam. Zaten virüs takıntılı bir arkadaşım ki bunu eski konularımdanda anlayabilirsiniz.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Kasım 2021 #12 Sizin virüslere özel bir korkunuz var sanırım. Genelde hacklenen ya da çalınan hesaplar bütün dm ve serverlere böyle bir şey gönderir. Bir ara hacklendiğim için 1. elden atacağım mesajı
Sizin virüslere özel bir korkunuz var sanırım. Genelde hacklenen ya da çalınan hesaplar bütün dm ve serverlere böyle bir şey gönderir. Bir ara hacklendiğim için 1. elden atacağım mesajı
4 461988 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.053 Çözümler 3 5 Kasım 2021 #13 Mamaqiyus dedi: Sizin virüslere özel bir korkunuz var sanırım. Genelde hacklenen ya da çalınan hesaplar bütün DM ve serverlere böyle bir şey gönderir. Bir ara hacklendiğim için 1. elden atacağım mesajı Eki Görüntüle 1206420 Genişletmek için tıkla... Hocam hayır. Bu konu benle alakalı değil. Herkesle alakalı. Fakat üstünü çiziyorum bu konu yani şu an yazdığımız konu. Bu linklere basan kişiler çoğalmakta. Daha fazla artmasın diye bazı kişilere olayı bildirmek istedim. Son düzenleme: 5 Kasım 2021
Mamaqiyus dedi: Sizin virüslere özel bir korkunuz var sanırım. Genelde hacklenen ya da çalınan hesaplar bütün DM ve serverlere böyle bir şey gönderir. Bir ara hacklendiğim için 1. elden atacağım mesajı Eki Görüntüle 1206420 Genişletmek için tıkla... Hocam hayır. Bu konu benle alakalı değil. Herkesle alakalı. Fakat üstünü çiziyorum bu konu yani şu an yazdığımız konu. Bu linklere basan kişiler çoğalmakta. Daha fazla artmasın diye bazı kişilere olayı bildirmek istedim.