whenpigsfly Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Geçen Discord'a girdim fakat arkadaşlarımn ve sunucuların profil resminin siyah olduğunu gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattım ama çözülmedi.
Geçen Discord'a girdim fakat arkadaşlarımn ve sunucuların profil resminin siyah olduğunu gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattım ama çözülmedi.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2023 #2 Hosts dosyasını varsayılana sıfırlama - Microsoft Desteği Bunları dener misin.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2023 #3 whenpigsfly dedi: Geçen Discord'a girdim fakat arkadaşlarımn ve sunucuların profil resminin siyah olduğunu gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattım ama çözülmedi. Genişletmek için tıkla... İnternetten dolayı olabilir (pek emin değilim).
whenpigsfly dedi: Geçen Discord'a girdim fakat arkadaşlarımn ve sunucuların profil resminin siyah olduğunu gördüm. Bilgisayarı yeniden başlattım ama çözülmedi. Genişletmek için tıkla... İnternetten dolayı olabilir (pek emin değilim).