nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #1 Discord'u açıyorum ve CS:GO'ya giriyorum fakat CS:GO'da oyundan atıyor ve Discord donuyor. Çözümü nedir?
Discord'u açıyorum ve CS:GO'ya giriyorum fakat CS:GO'da oyundan atıyor ve Discord donuyor. Çözümü nedir?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Ocak 2021 #2 Sistem bileşenlerinizi belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #3 nasiptevarsa dedi: Discord'u açıyorum ve CS:GO'ya giriyorum fakat CS:GO'da oyundan atıyor ve Discord donuyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Discord'dan arayüzü kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
nasiptevarsa dedi: Discord'u açıyorum ve CS:GO'ya giriyorum fakat CS:GO'da oyundan atıyor ve Discord donuyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Discord'dan arayüzü kapatıp dener misiniz?
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Ocak 2021 #4 nasiptevarsa dedi: Discord'u açıyorum ve CS:GO'ya giriyorum fakat CS:GO'da oyundan atıyor ve Discord donuyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CPU yetersiz kalınca ikisi de donuyor ve atıyor olabilir. Artı 0 Eksi
nasiptevarsa dedi: Discord'u açıyorum ve CS:GO'ya giriyorum fakat CS:GO'da oyundan atıyor ve Discord donuyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CPU yetersiz kalınca ikisi de donuyor ve atıyor olabilir.
godo Femtopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 65 16 Ocak 2021 #5 Selam sorun için öncelikle CS:GO başlatma seçneklerine bu kodu yazın -allow_third_party_software Disord için ise şu kısmı açın Oyunda arayüzü açmak için ise shift+" tuşuna tıklayarak açabilirsiniz. Dosya Ekleri arayüz.png 66,7 KB · Görüntüleme: 225 başlatma.png 125,2 KB · Görüntüleme: 190 csgo başlatma.png 52,3 KB · Görüntüleme: 189 Son düzenleme: 16 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Selam sorun için öncelikle CS:GO başlatma seçneklerine bu kodu yazın -allow_third_party_software Disord için ise şu kısmı açın Oyunda arayüzü açmak için ise shift+" tuşuna tıklayarak açabilirsiniz.