Gucugaca Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #11 Gurkann01 dedi: Sıkıntılı birazcık ya öyle olmuyor işte benim bir şekilde birisiyle halletmem lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşından fotoğraf çekinmesini iste sen kağıdı falan ver ona o halletsin sana atsın fotoyu
Gurkann01 dedi: Sıkıntılı birazcık ya öyle olmuyor işte benim bir şekilde birisiyle halletmem lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşından fotoğraf çekinmesini iste sen kağıdı falan ver ona o halletsin sana atsın fotoyu
G Gurkann01 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #12 Gucugaca dedi: Arkadaşından fotoğraf çekinmesini iste sen kağıdı falan ver ona o halletsin sana atsın fotoyu Genişletmek için tıkla... öyle arkadaşım olsa iş şimdiye kadar biterdi.
Gucugaca dedi: Arkadaşından fotoğraf çekinmesini iste sen kağıdı falan ver ona o halletsin sana atsın fotoyu Genişletmek için tıkla... öyle arkadaşım olsa iş şimdiye kadar biterdi.
Gucugaca Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #13 Gurkann01 dedi: öyle arkadaşım olsa iş şimdiye kadar biterdi. Genişletmek için tıkla... gece gizlice almayı dene bence en mantıklısı
Gurkann01 dedi: öyle arkadaşım olsa iş şimdiye kadar biterdi. Genişletmek için tıkla... gece gizlice almayı dene bence en mantıklısı
G Gurkann01 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #14 Gucugaca dedi: gece gizlice almayı dene bence en mantıklısı Genişletmek için tıkla... oda zor be annemde kimlik ne yapıcam bilmiyorum 5 senelik anılarım var..
Gucugaca dedi: gece gizlice almayı dene bence en mantıklısı Genişletmek için tıkla... oda zor be annemde kimlik ne yapıcam bilmiyorum 5 senelik anılarım var..
Gucugaca Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #15 Gurkann01 dedi: Oda zor be annemde kimlik ne yapacağım bilmiyorum 5 senelik anılarım var. Genişletmek için tıkla... T.C numaramı ezberleyeceğim ya da unuttum falan de o arada odana git
Gurkann01 dedi: Oda zor be annemde kimlik ne yapacağım bilmiyorum 5 senelik anılarım var. Genişletmek için tıkla... T.C numaramı ezberleyeceğim ya da unuttum falan de o arada odana git
G Gurkann01 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #16 Gucugaca dedi: T.C numaramı ezberleyeceğim ya da unuttum falan de o arada odana git Genişletmek için tıkla... senle yapamaz mıyız
Gucugaca dedi: T.C numaramı ezberleyeceğim ya da unuttum falan de o arada odana git Genişletmek için tıkla... senle yapamaz mıyız
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #17 Gurkann01 dedi: yapacak bir şey yok kimlikte gözüküyor zaten hiç mi kabul olmaz? başka bir yol yok mu yüzümüzün fotoğrafını atmadan. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kimliğin sizin olduğunu doğrulamanız lazım. Yoksa herkes sahte kimlik atsın var mı öyle kolay lokma?
Gurkann01 dedi: yapacak bir şey yok kimlikte gözüküyor zaten hiç mi kabul olmaz? başka bir yol yok mu yüzümüzün fotoğrafını atmadan. Genişletmek için tıkla... Hayır. Kimliğin sizin olduğunu doğrulamanız lazım. Yoksa herkes sahte kimlik atsın var mı öyle kolay lokma?
Gucugaca Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #18 Gurkann01 dedi: Senle yapamaz mıyız Genişletmek için tıkla... Olmaz dediğim gibi onları yapmak zorundasınız burayı fazla kirletmeyelim lütfen.
Gurkann01 dedi: Senle yapamaz mıyız Genişletmek için tıkla... Olmaz dediğim gibi onları yapmak zorundasınız burayı fazla kirletmeyelim lütfen.
G Gurkann01 Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #19 magicfrozy dedi: Hayır. Kimliğin sizin olduğunu doğrulamanız lazım. Yoksa herkes sahte kimlik atsın var mı öyle kolay lokma? Genişletmek için tıkla... aile evi olunca cidden çok zor biliyor musunuz 5 senelik emeklerim gözümün önünde kaybolacak. peki 13 yaş üstü olmak mı lazım 18 mi?
magicfrozy dedi: Hayır. Kimliğin sizin olduğunu doğrulamanız lazım. Yoksa herkes sahte kimlik atsın var mı öyle kolay lokma? Genişletmek için tıkla... aile evi olunca cidden çok zor biliyor musunuz 5 senelik emeklerim gözümün önünde kaybolacak. peki 13 yaş üstü olmak mı lazım 18 mi?
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #20 Gurkann01 dedi: aile evi olunca cidden çok zor biliyor musunuz 5 senelik emeklerim gözümün önünde kaybolacak. Genişletmek için tıkla... Durumu belirt annene böyle böyle kimlik lazım de anlayışla karşılayacaktır.
Gurkann01 dedi: aile evi olunca cidden çok zor biliyor musunuz 5 senelik emeklerim gözümün önünde kaybolacak. Genişletmek için tıkla... Durumu belirt annene böyle böyle kimlik lazım de anlayışla karşılayacaktır.