xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 10 Nisan 2022 #1 Giriş yapmaya çalışıyorum. Authenticator uygulamasında 6 haneli kodu yazıyorum ama Discord kabul etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Giriş yapmaya çalışıyorum. Authenticator uygulamasında 6 haneli kodu yazıyorum ama Discord kabul etmiyor.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 Hocam bunu deneyin. Ayarlar Kodlar için zaman düzeltme Şimdi senkronize et Olmazsa. 2 Adımlı Doğrulama'da sık karşılaşılan sorunları düzeltme - Google Hesabı Yardım Telefonum kayboldu veya çalındı Ãnerilerimiz: Kaybolan veya çalınan telefonun oturumunu kapatın. Google Hesabınızın Åifresini deÄiÅtirin. Åartla support.google.com Artı 0 Eksi
Hocam bunu deneyin. Ayarlar Kodlar için zaman düzeltme Şimdi senkronize et Olmazsa. 2 Adımlı Doğrulama'da sık karşılaşılan sorunları düzeltme - Google Hesabı Yardım Telefonum kayboldu veya çalındı Ãnerilerimiz: Kaybolan veya çalınan telefonun oturumunu kapatın. Google Hesabınızın Åifresini deÄiÅtirin. Åartla support.google.com