Discord Authy ile doğrulama yapma

Afelyoss

Decapat
Yer
u
Merhaba. Discord hesabımda 2fa doğrulaması var ve ben bunun için authy indirdim. Şimdi +'ya basıp hesap ekleyeceğim ama kod istiyor. Ne kodu olduğunu bilmiyorum, daha önce kullanan varsa ne kodu olduğunu yazabilir mi?

Merhaba. Discord hesabımda 2fa doğrulaması var ve ben bunun için authy indirdim. Şimdi +'ya basıp hesap ekleyeceğim ama kod istiyor. Ne kodu olduğunu bilmiyorum, daha önce kullanan varsa ne kodu olduğunu yazabilir mi?
Discord'un 2FA'yı açarken size verdiği kodu istiyor. Eğer kod yazmak yerine QR kod okutabiliyorsanız (Authy'de) QR kodu okutmanız daha hızlı olur.

Discord'un 2FA'yı açarken size verdiği kodu istiyor. Eğer kod yazmak yerine QR kod okutabiliyorsanız (Authy'de) QR kodu okutmanız daha hızlı olur.

Hocam bütün cihazlarda çıkış yapılı. QR okutamıyorum. Nasıl ulaşırım o koda?

Hocam bütün cihazlarda çıkış yapılı. QR okutamıyorum. Nasıl ulaşırım o koda?
Yani hesabınızda 2FA vardı daha önceden. Ve Authy ile doğrulamıştınız. Ama şu anda Authy'de o kod yok ve Discord hesabınıza giriş yapamıyorsunuz. Doğru mu anladım?

Discord'un 2AD'yi açtıktan sonra verdiği kurtarma kodlarını kullanın.

Bu arada 2FA hala duruyor sadece Authy'yi bir ara silmiştim.
Discord'un 2AD'yi açtıktan sonra verdiği kurtarma kodlarını kullanın.

Yani yedek kodları mı girmem lazım? Başka türlü giriş yapamaz mıyım?

Eğer kısa mesajla yedek doğrulamayı açtıysanız yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra 2FA yerine gelince buna basın telefonunuza SMS yoluyla bir kod gönderecek onu girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…