hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #1 Merhaba ben bildirimler sebebiyle kendi kendime birkaç ayar yapmıştım fakat sonrasında hiç memnun kalmadım. Bu ayarları nasıl eski haline döndürebilirim? En alt kısımda sıfırlama tuşunu göremedim. Sizlerin bildiği bir yöntem var mı acaba?
Merhaba ben bildirimler sebebiyle kendi kendime birkaç ayar yapmıştım fakat sonrasında hiç memnun kalmadım. Bu ayarları nasıl eski haline döndürebilirim? En alt kısımda sıfırlama tuşunu göremedim. Sizlerin bildiği bir yöntem var mı acaba?
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #2 Sıfırlama yöntemi yok anca yeni hesap açarsın yeni olur ayarlar. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.726 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 4 Nisan 2023 #3 Yeni hesap açmalık durum yok. Discord'du kaldırıp tekrar kurarsan ayarlar sıfırlanmış olur.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.131 Çözümler 12 Yer Rize 4 Nisan 2023 #4 Ben olsam desteğe yazardım tüm ayarlarımı default yapsınlar diye belki işe yarar.
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #5 İkinizin söylediği şeyleri bir tek yolla doğrulayabiliriz, deneyerek. Yapacağım bakalım ne olacak. Sauron u anlamak dedi: Ben olsam desteğe yazardım tüm ayarlarımı default yapsınlar diye belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sıkınıtılı oluyor çünkü eski ayarları bulmak bayağı zor.
İkinizin söylediği şeyleri bir tek yolla doğrulayabiliriz, deneyerek. Yapacağım bakalım ne olacak. Sauron u anlamak dedi: Ben olsam desteğe yazardım tüm ayarlarımı default yapsınlar diye belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sıkınıtılı oluyor çünkü eski ayarları bulmak bayağı zor.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.726 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 4 Nisan 2023 #6 Sauron u anlamak dedi: Ben olsam desteğe yazardım tüm ayarlarımı default yapsınlar diye belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Destek istemciye erişemez. hayl0s dedi: İkinizin söylediği şeyleri bir tek yolla doğrulayabiliriz, deneyerek. Yapacağım bakalım ne olacak. Gerçekten sıkınıtılı oluyor çünkü eski ayarları bulmak bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Discord'u yeniden kurmak bir çok ayarı sıfırlar. Sıfırlanmayan ayarlar varsa tek tek bakabiliriz.
Sauron u anlamak dedi: Ben olsam desteğe yazardım tüm ayarlarımı default yapsınlar diye belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Destek istemciye erişemez. hayl0s dedi: İkinizin söylediği şeyleri bir tek yolla doğrulayabiliriz, deneyerek. Yapacağım bakalım ne olacak. Gerçekten sıkınıtılı oluyor çünkü eski ayarları bulmak bayağı zor. Genişletmek için tıkla... Discord'u yeniden kurmak bir çok ayarı sıfırlar. Sıfırlanmayan ayarlar varsa tek tek bakabiliriz.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.131 Çözümler 12 Yer Rize 4 Nisan 2023 #7 LazJedi dedi: Destek istemciye erişemez. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişebilirler kullanıcının yaptığı kalıcı ayarlar olabilir onları eski haline belki getirirler deneme yanılma yöntemi.
LazJedi dedi: Destek istemciye erişemez. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişebilirler kullanıcının yaptığı kalıcı ayarlar olabilir onları eski haline belki getirirler deneme yanılma yöntemi.
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #8 Maalesef aynı kaldı ayarlar. Tek istediğim sıfır bir bildirim ayarı yapmak.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.726 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 4 Nisan 2023 #9 hayl0s dedi: Maalesef aynı kaldı ayarlar. Tek istediğim sıfır bir bildirim ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... Mobil mi masaüstü için mi? Ayrıca tam olarak hangi ayarı değiştin?
hayl0s dedi: Maalesef aynı kaldı ayarlar. Tek istediğim sıfır bir bildirim ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... Mobil mi masaüstü için mi? Ayrıca tam olarak hangi ayarı değiştin?
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #10 LazJedi dedi: Mobil mi masaüstü için mi? Ayrıca tam olarak hangi ayarı değiştin? Genişletmek için tıkla... Masaüstü, sadece bildirim ayarları lazım.
LazJedi dedi: Mobil mi masaüstü için mi? Ayrıca tam olarak hangi ayarı değiştin? Genişletmek için tıkla... Masaüstü, sadece bildirim ayarları lazım.