Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim.
Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 9 Şubat 2023 #2 Vorfell dedi: Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir, sıkıntı olmaz bağlayabilirsiniz. Sadece isim soy isim falan varsa gizlerseniz iyi olur. Malum artık sanal alemde kimseye güvenilmiyor.
Vorfell dedi: Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir, sıkıntı olmaz bağlayabilirsiniz. Sadece isim soy isim falan varsa gizlerseniz iyi olur. Malum artık sanal alemde kimseye güvenilmiyor.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 9 Şubat 2023 #3 Hiç bir şey olmaz.
byxx0 Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 102 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Vorfell dedi: Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Discord hesabınız çalınsa dahi eklemiş olduğunuz bağlantılara sadece Discord üzerinden erişim sağlayamazlar. Güvenlidir, kullanabilirsiniz.
Vorfell dedi: Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Discord hesabınız çalınsa dahi eklemiş olduğunuz bağlantılara sadece Discord üzerinden erişim sağlayamazlar. Güvenlidir, kullanabilirsiniz.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #5 The 5008 dedi: Güvenilirdir, sıkıntı olmaz bağlayabilirsiniz. Sadece isim soy isim falan varsa gizlerseniz iyi olur. Malum artık sanal alemde kimseye güvenilmiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten sadece Steam ve Spotify hesabımı bağlayacağım. İkisinde de adım geçmiyor.
The 5008 dedi: Güvenilirdir, sıkıntı olmaz bağlayabilirsiniz. Sadece isim soy isim falan varsa gizlerseniz iyi olur. Malum artık sanal alemde kimseye güvenilmiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten sadece Steam ve Spotify hesabımı bağlayacağım. İkisinde de adım geçmiyor.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2023 #6 Vorfell dedi: Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Ben bağlayabildiklerimi bağladım hocam, sorun yok.
Vorfell dedi: Discord hesabımıza Steam, Epic Games, Spotify vb. hesaplarımızı bağlayabiliyoruz. Bu güvenilir mi? Yapmak istiyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Ben bağlayabildiklerimi bağladım hocam, sorun yok.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #7 Bir şey olmaz.