cansimmsekk Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Sorum basit arkadaşlar Discord bağlantılar kısmına giriyorum. Ancak Instagram'ı göremiyorum. Yok falandır dedim ama başka kullanıcılar sorunsuz bir şekilde bağlamış. Sormaya utandım Technopat'a sorayım dedim. Yanıtınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Sorum basit arkadaşlar Discord bağlantılar kısmına giriyorum. Ancak Instagram'ı göremiyorum. Yok falandır dedim ama başka kullanıcılar sorunsuz bir şekilde bağlamış. Sormaya utandım Technopat'a sorayım dedim. Yanıtınızı bekliyorum.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 8 Haziran 2024 #2 Discord çalışanının cevabı: Maalesef kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. Eski bağlantılar şimdilik varlığını sürdürecek, ancak yenilerini kuramazsınız. Facebook, Instagram bağlantılarına izin vermek için API kimlik bilgilerimizi devre dışı bıraktı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Discord çalışanının cevabı: Maalesef kalıcı olarak devre dışı bırakıldı. Eski bağlantılar şimdilik varlığını sürdürecek, ancak yenilerini kuramazsınız. Facebook, Instagram bağlantılarına izin vermek için API kimlik bilgilerimizi devre dışı bıraktı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cansimmsekk Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 505552 dedi: Discord çalışanının cevabı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için bunu öğrenmem iyi oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
505552 dedi: Discord çalışanının cevabı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtınız için bunu öğrenmem iyi oldu.