Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #11 erkekavcisii dedi: Ban yediğim hesaptan o sunucuya girebilir miyim? Sebepsiz yedim. O sunucuyla vakit geçiriyordum Genişletmek için tıkla... Yeni hesap acicaksin o sunucuya farkli IP ile gireceksin. Sadece giris yaparken farkli IP kullanman yeter. VPN veya mobil veri ile giris yapabilirsin.
erkekavcisii dedi: Ban yediğim hesaptan o sunucuya girebilir miyim? Sebepsiz yedim. O sunucuyla vakit geçiriyordum Genişletmek için tıkla... Yeni hesap acicaksin o sunucuya farkli IP ile gireceksin. Sadece giris yaparken farkli IP kullanman yeter. VPN veya mobil veri ile giris yapabilirsin.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 8 Eylül 2023 #12 Better Call Mike dedi: Yeni hesap acicaksin o sunucuya farkli IP ile gireceksin. Sadece giris yaparken farkli IP kullanman yeter. VPN veya mobil veri ile giris yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... O hesapta nitro olmicak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum.
Better Call Mike dedi: Yeni hesap acicaksin o sunucuya farkli IP ile gireceksin. Sadece giris yaparken farkli IP kullanman yeter. VPN veya mobil veri ile giris yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... O hesapta nitro olmicak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum.
denizs00 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 236 8 Eylül 2023 #13 erkekavcisii dedi: O hesapta nitro olmicak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla...
erkekavcisii dedi: O hesapta nitro olmicak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla...
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #14 erkekavcisii dedi: O hesapta nitro olmicak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Zenginsen o hesaba da nitro al kardesim. Benden sana tavsiye o insanlarla fazla takilmamaya calis.
erkekavcisii dedi: O hesapta nitro olmicak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Zenginsen o hesaba da nitro al kardesim. Benden sana tavsiye o insanlarla fazla takilmamaya calis.
killau Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 97 8 Eylül 2023 #15 erkekavcisii dedi: O hesapta Nitro olmayacak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sebepten dolayı dalga geçilecek bir sunucudaysan banlandığına şükür et.
erkekavcisii dedi: O hesapta Nitro olmayacak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sebepten dolayı dalga geçilecek bir sunucudaysan banlandığına şükür et.
babapro111 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #16 Temp Mail - Temporary Disposable Email Address bu sitedeki geçici e-posta adreslerini kullanarak yeni bir Discord hesabı açıp girebilirsin VPN ile.
Temp Mail - Temporary Disposable Email Address bu sitedeki geçici e-posta adreslerini kullanarak yeni bir Discord hesabı açıp girebilirsin VPN ile.
denizs00 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 236 8 Eylül 2023 #17 babapro111 dedi: Temp Mail - Temporary Disposable Email Address bu sitedeki geçici e-posta adreslerini kullanarak yeni bir Discord hesabı açıp girebilir VPN ile. Genişletmek için tıkla... Neden geçici e-posta olması gerekiyormuş
babapro111 dedi: Temp Mail - Temporary Disposable Email Address bu sitedeki geçici e-posta adreslerini kullanarak yeni bir Discord hesabı açıp girebilir VPN ile. Genişletmek için tıkla... Neden geçici e-posta olması gerekiyormuş
babapro111 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #18 erkekavcisii dedi: O hesapta Nitro olmayacak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle insanlar en son 2021 de kaldı diye hatırlıyorum.
erkekavcisii dedi: O hesapta Nitro olmayacak. Nitro olmayınca bana fakir diye dalga geçiyorlar sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle insanlar en son 2021 de kaldı diye hatırlıyorum.
dest3ns Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #19 VPN ve yeni Discord hesabıyla eskiden girilebiliyordu şu an durumu bilmiyorum.
babapro111 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #20 denizs00 dedi: Neden geçici e-posta olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Olması gerekmiyor daha pratik olur ama.
denizs00 dedi: Neden geçici e-posta olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Olması gerekmiyor daha pratik olur ama.