S Sanslikedizz Centipat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 9 23 Ağustos 2021 #11 yokedicioguz dedi: 1 ay kullanmaya başla dedikten sonra kart bilgilerini girip alıyorsunuz sonra iptal ediyorsunuz para almıyor bende öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Deniyorum inşallah. yokedicioguz dedi: Eki Görüntüle 1145997 Genişletmek için tıkla... Doğrulama istiyor yazıyorum gene tekrar yazıyorum gene istiyor hocam olmuyor. Son düzenleme: 23 Ağustos 2021
yokedicioguz dedi: 1 ay kullanmaya başla dedikten sonra kart bilgilerini girip alıyorsunuz sonra iptal ediyorsunuz para almıyor bende öyle oldu. Genişletmek için tıkla... Deniyorum inşallah. yokedicioguz dedi: Eki Görüntüle 1145997 Genişletmek için tıkla... Doğrulama istiyor yazıyorum gene tekrar yazıyorum gene istiyor hocam olmuyor.
Kiratovic Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Ataşehir - İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Industrial Engineer @FarkLabs 23 Ağustos 2021 #12 Şu anda bende ilk ay ücretsiz nitro kısımını göremiyorum nerden bulabilirim?
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 23 Ağustos 2021 #13 Kiratovic dedi: Şu anda bende ilk ay ücretsiz nitro kısımını göremiyorum nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o random geliyor. Bulabilleceğinizi sanmıyorum. Sanırım Discord'da çok aktif iseniz Nitro geliyor.
Kiratovic dedi: Şu anda bende ilk ay ücretsiz nitro kısımını göremiyorum nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o random geliyor. Bulabilleceğinizi sanmıyorum. Sanırım Discord'da çok aktif iseniz Nitro geliyor.