İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #11 burak_71 dedi: Gerçekse alacak mısınız Genişletmek için tıkla... Açıkçası her ay Nitro alırım. Ayrıca linki teyit etmek için istedim.
burak_71 dedi: Gerçekse alacak mısınız Genişletmek için tıkla... Açıkçası her ay Nitro alırım. Ayrıca linki teyit etmek için istedim.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2022 #12 burak_71 dedi: Gerçekse alacak mısınız Bana pek güvenilir gelmedi ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bana bazı dolandırıcılar kendi sitesi yapıyor sonra pop up olarak bire bir Discord giriş kısmını yapıyor gibi geldi eğer arkadaş daha önce çekilişe katılmadıysa odur muhtemelen.
burak_71 dedi: Gerçekse alacak mısınız Bana pek güvenilir gelmedi ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bana bazı dolandırıcılar kendi sitesi yapıyor sonra pop up olarak bire bir Discord giriş kısmını yapıyor gibi geldi eğer arkadaş daha önce çekilişe katılmadıysa odur muhtemelen.
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #13 Ortak sunucumuz yok zaten botla.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #14 Gerçek link gibi geldi bana. Düz discord.com yazıyor fazladan harf veya ď gibi harfler yok.
burak_71 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 145 6 Eylül 2022 #15 İşsizEnes dedi: Açıkçası her ay Nitro alırım. Ayrıca linki teyit etmek için istedim. Genişletmek için tıkla... Saka yaptım kanka yanlış anladıysan pardon.
İşsizEnes dedi: Açıkçası her ay Nitro alırım. Ayrıca linki teyit etmek için istedim. Genişletmek için tıkla... Saka yaptım kanka yanlış anladıysan pardon.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2022 #16 İşsizEnes dedi: Gerçek link gibi geldi bana. Düz discord.com yazıyor fazladan harf veya ď gibi harfler yok. Genişletmek için tıkla... Belki pop up olabilir sitenin.
İşsizEnes dedi: Gerçek link gibi geldi bana. Düz discord.com yazıyor fazladan harf veya ď gibi harfler yok. Genişletmek için tıkla... Belki pop up olabilir sitenin.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.593 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #17 @Shiva001 Bu linke giriş yaptığınızda herhangi bir sunucuya eklemeni istiyor. Ve botun ne işe yaradığı belli değil. O yüzden izin vermeyin.
@Shiva001 Bu linke giriş yaptığınızda herhangi bir sunucuya eklemeni istiyor. Ve botun ne işe yaradığı belli değil. O yüzden izin vermeyin.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #18 burak_71 dedi: Saka yaptım kanka yanlış anladıysan pardon. Genişletmek için tıkla... Anladım ama yine de cevap vereyim dedim.
burak_71 dedi: Saka yaptım kanka yanlış anladıysan pardon. Genişletmek için tıkla... Anladım ama yine de cevap vereyim dedim.
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #19 Umut Nas dedi: @Shiva001 Bu linke giriş yaptığınızda herhangi bir sunucuya eklemeni istiyor. Ve botun ne işe yaradığı belli değil. O yüzden izin vermeyin. Genişletmek için tıkla... Bir de 1 yıl nitro
Umut Nas dedi: @Shiva001 Bu linke giriş yaptığınızda herhangi bir sunucuya eklemeni istiyor. Ve botun ne işe yaradığı belli değil. O yüzden izin vermeyin. Genişletmek için tıkla... Bir de 1 yıl nitro