zLxntea Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2023 #1 2 günde tüm arkadaşlarımın Nitro'su oldu Discord Nitro mu dağıtıyor yoksa gökten para mı yağıyor?
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 25 Şubat 2023 #2 zLxntea dedi: 2 günde tüm arkadaşlarımın Nitro'su oldu Discord Nitro mu dağıtıyor yoksa gökten para mı yağıyor? Genişletmek için tıkla... bedava veriyor
zLxntea dedi: 2 günde tüm arkadaşlarımın Nitro'su oldu Discord Nitro mu dağıtıyor yoksa gökten para mı yağıyor? Genişletmek için tıkla... bedava veriyor
Qbi_1 Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 zLxntea dedi: 2 günde tüm arkadaşlarımın Nitro'su oldu Discord Nitro mu dağıtıyor yoksa gökten para mı yağıyor? Genişletmek için tıkla... Discord şu anlık bedava vermiyor.
zLxntea dedi: 2 günde tüm arkadaşlarımın Nitro'su oldu Discord Nitro mu dağıtıyor yoksa gökten para mı yağıyor? Genişletmek için tıkla... Discord şu anlık bedava vermiyor.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 25 Şubat 2023 #4 Çoğu hesaplara 1 ay ücretsiz Nitro'su geliyor ondan dolayı olabilir.
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 Ara sıra ücretsiz dağıtıyorlar. Şu sıralar denk geliyorum bende ücretsiz dağıtılan kişilere. Keşke bana da gelse.
Ara sıra ücretsiz dağıtıyorlar. Şu sıralar denk geliyorum bende ücretsiz dağıtılan kişilere. Keşke bana da gelse.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 33 25 Şubat 2023 #6 Hmm... Eskiden kısa süreliğine veriyordu ancak o kampanya bitti diye biliyorum. Bazen sürpriz yapıp bir aylık falan verebiliyor.
Hmm... Eskiden kısa süreliğine veriyordu ancak o kampanya bitti diye biliyorum. Bazen sürpriz yapıp bir aylık falan verebiliyor.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 25 Şubat 2023 #7 Qbi_1 dedi: Discord şu anlık bedava vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bana nasıl verdi o zaman Allah'ın şanslı kulu muyum ben xD.
Qbi_1 dedi: Discord şu anlık bedava vermiyor. Genişletmek için tıkla... Bana nasıl verdi o zaman Allah'ın şanslı kulu muyum ben xD.
Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #8 Bana geçen gün verdi, ama 18 TL ödemen lazım açmak için.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 25 Şubat 2023 #9 Niizy dedi: Bana geçen gün verdi, ama 18 TL ödemen lazım açmak için. Genişletmek için tıkla... Hayır ödemene gerek yok Discord çoğu zaman ara sıra veriyor belirli kişilere.
Niizy dedi: Bana geçen gün verdi, ama 18 TL ödemen lazım açmak için. Genişletmek için tıkla... Hayır ödemene gerek yok Discord çoğu zaman ara sıra veriyor belirli kişilere.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 25 Şubat 2023 #10 Loud dedi: Hayır ödemene gerek yok Discord çoğu zaman ara sıra veriyor belirli kişilere. Genişletmek için tıkla... Nitroyu aktif etmek için parayı çekip tekrar iade etmesi lazım onu diyor galiba.
Loud dedi: Hayır ödemene gerek yok Discord çoğu zaman ara sıra veriyor belirli kişilere. Genişletmek için tıkla... Nitroyu aktif etmek için parayı çekip tekrar iade etmesi lazım onu diyor galiba.