fiwhs Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 110 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 1 aylık bedavaya kullansam sonra aboneliği iptal edebilir miyim yoksa 2. ayı peşin falan mı çeker ne olur?
1 aylık bedavaya kullansam sonra aboneliği iptal edebilir miyim yoksa 2. ayı peşin falan mı çeker ne olur?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Ekim 2023 #2 İptal ederseniz çekmez. Discord 1 ay bedava kampanyalarını çok yapıyor zaten.
D demise Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #3 519928 dedi: İptal ederseniz çekmez. Discord 1 ay bedava kampanyalarını çok yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Benim hesapta 1 aylığına bedava diye gözükmüyor diğer arkadaşlarımda ise görünüyor neden ben yararlanamıyorum bu kampanyadan?
519928 dedi: İptal ederseniz çekmez. Discord 1 ay bedava kampanyalarını çok yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Benim hesapta 1 aylığına bedava diye gözükmüyor diğer arkadaşlarımda ise görünüyor neden ben yararlanamıyorum bu kampanyadan?
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #4 demise dedi: Benim hesapta 1 aylığına bedava diye gözükmüyor diğer arkadaşlarımda ise görünüyor neden ben yararlanamıyorum bu kampanyadan? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde 1 kez bile Nitro almamış olmanız gerek diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.
demise dedi: Benim hesapta 1 aylığına bedava diye gözükmüyor diğer arkadaşlarımda ise görünüyor neden ben yararlanamıyorum bu kampanyadan? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde 1 kez bile Nitro almamış olmanız gerek diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.
D demise Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #5 ellma dedi: Hiçbir şekilde 1 kez bile Nitro almamış olmanız gerek diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... hiçbir şekilde nitro almadım hesabıma. daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor.
ellma dedi: Hiçbir şekilde 1 kez bile Nitro almamış olmanız gerek diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... hiçbir şekilde nitro almadım hesabıma. daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #6 demise dedi: Hiçbir şekilde Nitro almadım hesabıma. Daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sanırım belirli kişilere geliyor hocam en son aldığımda 2021'di 2022 Eylül'de kendi paramla ödemeye başladım hala kullanıyorum o yüzden pek hatırlamıyorum mazur görün.
demise dedi: Hiçbir şekilde Nitro almadım hesabıma. Daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sanırım belirli kişilere geliyor hocam en son aldığımda 2021'di 2022 Eylül'de kendi paramla ödemeye başladım hala kullanıyorum o yüzden pek hatırlamıyorum mazur görün.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 9 Ekim 2023 #7 demise dedi: hiçbir şekilde nitro almadım hesabıma. Daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Herkese rastgele geliyor sanırsam.
demise dedi: hiçbir şekilde nitro almadım hesabıma. Daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Herkese rastgele geliyor sanırsam.