Discord bedava Nitro mu dağıtıyor?

fiwhs

Hectopat
Daha fazla  

1 aylık bedavaya kullansam sonra aboneliği iptal edebilir miyim yoksa 2. ayı peşin falan mı çeker ne olur?

İptal ederseniz çekmez.
Discord 1 ay bedava kampanyalarını çok yapıyor zaten.

İptal ederseniz çekmez.
Discord 1 ay bedava kampanyalarını çok yapıyor zaten.
Benim hesapta 1 aylığına bedava diye gözükmüyor diğer arkadaşlarımda ise görünüyor neden ben yararlanamıyorum bu kampanyadan?

Benim hesapta 1 aylığına bedava diye gözükmüyor diğer arkadaşlarımda ise görünüyor neden ben yararlanamıyorum bu kampanyadan?

Hiçbir şekilde 1 kez bile Nitro almamış olmanız gerek diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.

Hiçbir şekilde 1 kez bile Nitro almamış olmanız gerek diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.
hiçbir şekilde nitro almadım hesabıma. daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor.

Hiçbir şekilde Nitro almadım hesabıma. Daha bugün ilk defa alacaktım ama gözükmüyor.

O zaman sanırım belirli kişilere geliyor hocam en son aldığımda 2021'di 2022 Eylül'de kendi paramla ödemeye başladım hala kullanıyorum o yüzden pek hatırlamıyorum mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…