Discord benzeri uygulama önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaş ile hem oyun oynayıp hem de konuşabileceğim Discord benzeri bir program arıyorum. Discord kapandığından beri stabil çalışan uygulama bulamadım. Steam sesli sohbeti denedim olmadı. TeamSpeak dediler o da olmadı. Hep bir sorun, stabil program arıyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ile hem oyun oynayıp hem de konuşabileceğim Discord benzeri bir program arıyorum. Discord kapandığından beri stabil çalışan uygulama bulamadım. Steam sesli sohbeti denedim olmadı. TeamSpeak dediler o da olmadı. Hep bir sorun, stabil program arıyorum. :)
Dostlarım ile birlikte guilded kullanmaya başladım. En iyi alternatiflerden biri bence. Tek sıkıntı hesabı açarken roblox hesabı kurmanız gerekecek .d

Dostlarım ile birlikte guilded kullanmaya başladım. En iyi alternatiflerden biri bence. Tek sıkıntı hesabı açarken roblox hesabı kurmanız gerekecek .d
Valla farketmez. Steam sesli sohbeti denedik cızırtı oluyor vs vs teamspeak hele deli etti. İntenet vat. Olduğu halde internet yok diyor. Vs vs bunları kullanalım bide :)

Arkadaşlar herkese önerileriniz için teşekkür ederim. Guilded ve vencordu kullanmayı beceremedik. Yani üyelik aldık sonra açılmadı hata verdi vs vs discord goodbyeDPI denedik ve çok güzel oldu :) inşallah bir sorun olmaz. Hatta daha iyi oldu discord sesi vs herşeyi çok iyi iletiyor. Benim için şimdilik konu kapanmıştır :) en kısa sürede discordun tamamen açılması ümidi ile....

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı