Zakli Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 174 29 Haziran 2025 #1 Discord benzeri/neredeyse aynısı ve kullanıcısı fazla olan iOS/Android uyumlu uygulama önerileri istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2025
Discord benzeri/neredeyse aynısı ve kullanıcısı fazla olan iOS/Android uyumlu uygulama önerileri istiyorum.
Q qextara Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #2 Zakli dedi: Discord benzeri/neredeyse aynısı ve kullanıcısı fazla olan iOS/Android uyumlu uygulama önerileri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Revolt ile guilded var ama fazla kişi yoktur bence GoodbyeDPI indirim Discord'u rahatça kullanabilirsiniz.
Zakli dedi: Discord benzeri/neredeyse aynısı ve kullanıcısı fazla olan iOS/Android uyumlu uygulama önerileri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Revolt ile guilded var ama fazla kişi yoktur bence GoodbyeDPI indirim Discord'u rahatça kullanabilirsiniz.
Zakli Picopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 174 2 Temmuz 2025 #3 qextara dedi: Revolt ile guilded var ama fazla kişi yoktur bence GoodbyeDPI indirim Discord'u rahatça kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Revold ve Guilded uygulamalarını biliyorum. Güzel uygulamalar fakat dediğiniz gibiçok kullanan yok. GoodbyeDPI dediğiniz uygulamayı IOS için indirebilir miyim?
qextara dedi: Revolt ile guilded var ama fazla kişi yoktur bence GoodbyeDPI indirim Discord'u rahatça kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Revold ve Guilded uygulamalarını biliyorum. Güzel uygulamalar fakat dediğiniz gibiçok kullanan yok. GoodbyeDPI dediğiniz uygulamayı IOS için indirebilir miyim?