Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #1 Selamlar Discord'da Nitro Classic alacağım fakat doğrulama kodlarını yazıyorum beyaz ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Selamlar Discord'da Nitro Classic alacağım fakat doğrulama kodlarını yazıyorum beyaz ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım?
rootsh Megapat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 372 18 Mayıs 2020 #2 Discord.com buradan giriş yaparak al, uygulamada sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #3 rootsh dedi: Discord.com buradan giriş yaparak al, uygulamada sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim aynı sorun... Bekleyende demesi normal mi ? Bekleyende demesi normal mi ? Dosya Ekleri dc.png 29,2 KB · Görüntüleme: 248 Artı 0 Eksi
rootsh dedi: Discord.com buradan giriş yaparak al, uygulamada sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim aynı sorun... Bekleyende demesi normal mi ? Bekleyende demesi normal mi ?
Mmmstqhmp Decapat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 429 Makaleler 2 Çözümler 3 19 Mayıs 2020 #4 Buğra Gümrüküçü dedi: Denedim aynı sorun... Bekleyende demesi normal mi ? Bekleyende demesi normal mi ? Genişletmek için tıkla... Hesabınızda 5 dolardan fazla para olduğuna emin olun. Kurlar fazla çekilebiliyor. Artı 0 Eksi
Buğra Gümrüküçü dedi: Denedim aynı sorun... Bekleyende demesi normal mi ? Bekleyende demesi normal mi ? Genişletmek için tıkla... Hesabınızda 5 dolardan fazla para olduğuna emin olun. Kurlar fazla çekilebiliyor.
Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #5 Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı çözdüm. Telefondan discorda girip mobil veri açıp al. Artı 0 Eksi