Abdurrahman 05 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 22 29 Ekim 2020 #1 Discord'da kendi sunucum var ve bazı kanallarda ki bildirimleri bütün üyeler adına kapatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
Discord'da kendi sunucum var ve bazı kanallarda ki bildirimleri bütün üyeler adına kapatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Ellie Williams 29 Ekim 2020 Sunucu ayarlarında, Genel Görünüm sekmesinde tüm sunucunun bildirimlerini herkese kapatabilirsiniz. Ama bir kanalda bildirimleri kapatayım, bir kanalda herkese gitsin diye bir şey yok. Kullanıcının kanala sağ tıklayıp kendisi ayarlaması lazım.
Sunucu ayarlarında, Genel Görünüm sekmesinde tüm sunucunun bildirimlerini herkese kapatabilirsiniz. Ama bir kanalda bildirimleri kapatayım, bir kanalda herkese gitsin diye bir şey yok. Kullanıcının kanala sağ tıklayıp kendisi ayarlaması lazım.
mixerash Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #2 Soldan istediğiniz sunucunun üstüne sağ tıklayıp yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #3 Sunucudaki bildirimleri bütün üyeler adına kapatamazsınız. Kendiniz kapatmak istiyorsanız sunucunun ikonuna soldan sağ tıklayın ve sunucuyu sustur butonuna basın. Artı 0 Eksi
Sunucudaki bildirimleri bütün üyeler adına kapatamazsınız. Kendiniz kapatmak istiyorsanız sunucunun ikonuna soldan sağ tıklayın ve sunucuyu sustur butonuna basın.
KS KS Abdurrahman 05 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 22 29 Ekim 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Sunucudaki bildirimleri bütün üyeler adına kapatamazsınız. Kendiniz kapatmak istiyorsanız sunucunun ikonuna soldan sağ tıklayın ve sunucuyu sustur butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Ama diğer sunucularda örnekleri var mesela kendine müzisyenin sunucusunda ben ayarlamadigim halde sadece bahsetmeler geliyor. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Sunucudaki bildirimleri bütün üyeler adına kapatamazsınız. Kendiniz kapatmak istiyorsanız sunucunun ikonuna soldan sağ tıklayın ve sunucuyu sustur butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Ama diğer sunucularda örnekleri var mesela kendine müzisyenin sunucusunda ben ayarlamadigim halde sadece bahsetmeler geliyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Ekim 2020 #5 Sunucu ayarlarında, Genel Görünüm sekmesinde tüm sunucunun bildirimlerini herkese kapatabilirsiniz. Ama bir kanalda bildirimleri kapatayım, bir kanalda herkese gitsin diye bir şey yok. Kullanıcının kanala sağ tıklayıp kendisi ayarlaması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Sunucu ayarlarında, Genel Görünüm sekmesinde tüm sunucunun bildirimlerini herkese kapatabilirsiniz. Ama bir kanalda bildirimleri kapatayım, bir kanalda herkese gitsin diye bir şey yok. Kullanıcının kanala sağ tıklayıp kendisi ayarlaması lazım.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #6 Abdurrahman 05 dedi: Ama diğer sunucularda örnekleri var mesela kendine müzisyenin sunucusunda ben ayarlamadigim halde sadece bahsetmeler geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok, siz sadece bahsetme bildirimlerini açmış olabilirsiniz. Edit : Varmış, pardon. Artı 0 Eksi
Abdurrahman 05 dedi: Ama diğer sunucularda örnekleri var mesela kendine müzisyenin sunucusunda ben ayarlamadigim halde sadece bahsetmeler geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok, siz sadece bahsetme bildirimlerini açmış olabilirsiniz. Edit : Varmış, pardon.
KS KS Abdurrahman 05 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 22 29 Ekim 2020 #7 Ellie Williams dedi: Sunucu ayarlarında, genel görünüm sekmesinde tüm sunucunun bildirimlerini herkese kapatabilirsiniz. Eki Görüntüle 718961 Ama bir kanalda bildirimleri kapatayım, bir kanalda herkese gitsin diye bir şey yok. Kullanıcının kanala sağ tıklayıp kendisi ayarlaması lazım. Eki Görüntüle 718962 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sağ olasun. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Sunucu ayarlarında, genel görünüm sekmesinde tüm sunucunun bildirimlerini herkese kapatabilirsiniz. Eki Görüntüle 718961 Ama bir kanalda bildirimleri kapatayım, bir kanalda herkese gitsin diye bir şey yok. Kullanıcının kanala sağ tıklayıp kendisi ayarlaması lazım. Eki Görüntüle 718962 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sağ olasun.
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 22 Kasım 2021 #8 Çok teşekkürler işime yaradı. Artı 0 Eksi