Raxsic Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Merhaba, daha öncelerde Discord sesi geliyor ve kırmızı buton gözüküyordu. Şimdi ise hiçbiri olmuyor. Yardım ederseniz teşekkür ederim. Dosya Ekleri 1606477291316.png 719 bayt · Görüntüleme: 298
Merhaba, daha öncelerde Discord sesi geliyor ve kırmızı buton gözüküyordu. Şimdi ise hiçbiri olmuyor. Yardım ederseniz teşekkür ederim.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 27 Kasım 2020 #2 Rahatsız etmeyin'deyseniz normaldir. Susturduğunuz sunucular vs varsa yine normaldir.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 27 Kasım 2020 #3 Rahatsız etmeyin açıksa gelmez. Ayrıca ayarlar kısmından da bildirimleri kapatmış olabilirsin, oradan aç. Hiçbiri işe yaramazsa yeniden temiz kur.
Rahatsız etmeyin açıksa gelmez. Ayrıca ayarlar kısmından da bildirimleri kapatmış olabilirsin, oradan aç. Hiçbiri işe yaramazsa yeniden temiz kur.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 27 Kasım 2020 #4 Discord > Ayarlar > Bildirimler
Raxsic Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #5 Ciusance dedi: Rahatsız etmeyin açıksa gelmez. Ayrıca ayarlar kısmından da bildirimleri kapatmış olabilirsin, oradan aç. Hiçbiri işe yaramazsa yeniden temiz kur. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurdum ve ayrıca eskiden rahatsız etmedeyken bile bildirim butonu geliyordu
Ciusance dedi: Rahatsız etmeyin açıksa gelmez. Ayrıca ayarlar kısmından da bildirimleri kapatmış olabilirsin, oradan aç. Hiçbiri işe yaramazsa yeniden temiz kur. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurdum ve ayrıca eskiden rahatsız etmedeyken bile bildirim butonu geliyordu