Discord bilete ne zaman dönüş yapar?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
1 Haziran'da hesabım yaştan dolayı devre dışı bırakıldı, 2 Haziran'da ticket attım ve 3 Haziran'da net değil, tekrar atınız diye bir cevap geldi. O gün tekrar attım, ama hala cevap gelmedi ve 3 gün geçti aradan. 14 gün sonra deleted user'a düşecek hesap. Endişeleniyorum, bunlar ne zaman ticket'a döner? Bu sefer her şey net çıktı, buna eminim.

Şu an discorda yasak geldiğinden dolayı tam emin olamıyorum fakat, genelde yaş sorunu için 7-8 güne geri dönüyorlar hocam. Yani 10,11 Haziran gibi tahmini geri dönerler herhalde...

Şu an discorda yasak geldiğinden dolayı tam emin olamıyorum fakat, genelde yaş sorunu için 7-8 güne geri dönüyorlar hocam. Yani 10,11 Haziran gibi tahmini geri dönerler herhalde...
Öncekine 2 günde döndüler, bunda niye 7-8 gün bekliyorlar ki? Stres oldum, aşırı geriliyorum.

Öncekine 2 günde döndüler, bunda niye 7-8 gün bekliyorlar ki? Stres oldum, aşırı geriliyorum.
7-8 gün en geç ihtimalde. Genellikle şansa bağlı oluyor, bazı kullanıcılara 2 günde, bazılarına 5 günde dönüyorlar. Dönmeme ihtimali çok düşük sıkıntı etmeyin.

7-8 gün en geç ihtimalde. Genellikle şansa bağlı oluyor, bazı kullanıcılara 2 günde, bazılarına 5 günde dönüyorlar. Dönmeme ihtimali çok düşük sıkıntı etmeyin.
Nitrom'da iptal oldu zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…