Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Başlatma uygulamalarında ekli değil. Kendi ayarlarından da Windows'u açınca başlatı kapattım ama ona rağmen kendiliğinden açılıp duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Başlatma uygulamalarında ekli değil. Kendi ayarlarından da Windows'u açınca başlatı kapattım ama ona rağmen kendiliğinden açılıp duruyor.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Aralık 2020 #2 Aygıt yöneticisinden başlangıç kısmına girip devre dışı bıraktınız mı?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Aralık 2020 #3 Discord Ayarları-Windows Ayarları-Discord'u aç- Tiki kaldırın. Sorun çözülecektir.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Aralık 2020 #4 Akif büyükdağ dedi: Kendi ayarlarından da Windows'u açınca başlatı kapattım ama ona rağmen kendiliğinden açılıp duruyor. Genişletmek için tıkla... 379401 dedi: Discord Ayarları-Windows Ayarları-Discord'u aç- Tiki kaldırın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Discord'u silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Akif büyükdağ dedi: Kendi ayarlarından da Windows'u açınca başlatı kapattım ama ona rağmen kendiliğinden açılıp duruyor. Genişletmek için tıkla... 379401 dedi: Discord Ayarları-Windows Ayarları-Discord'u aç- Tiki kaldırın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Discord'u silip tekrar yüklemeyi deneyin.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Aralık 2020 #5 379401 dedi: Discord Ayarları-Windows Ayarları-Discord'u aç- Tiki kaldırın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... @Teknocuk Neden Komik Emojisi attığınıza dair hiç bir fikrim yok. Soldan sağa adımları yapın. Dosya Ekleri Screenshot_8.png 11,4 KB · Görüntüleme: 186 Screenshot_9.png 13,9 KB · Görüntüleme: 177
379401 dedi: Discord Ayarları-Windows Ayarları-Discord'u aç- Tiki kaldırın. Sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... @Teknocuk Neden Komik Emojisi attığınıza dair hiç bir fikrim yok. Soldan sağa adımları yapın.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Aralık 2020 #6 379401 dedi: @Teknocuk Neden Komik Emojisi attığınıza dair hiç bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Neden konunun ilk mesajını okumuyorsunuz acaba? Hatta genel olarak okumama sorununuz var sanırım. Yazdığım mesajı da okumamışsınız.
379401 dedi: @Teknocuk Neden Komik Emojisi attığınıza dair hiç bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Neden konunun ilk mesajını okumuyorsunuz acaba? Hatta genel olarak okumama sorununuz var sanırım. Yazdığım mesajı da okumamışsınız.
Assembly Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #7 Akif büyükdağ dedi: Başlatma uygulamalarında ekli değil. Kendi ayarlarından da Windows'u açınca başlatı kapattım ama ona rağmen kendiliğinden açılıp duruyor. Genişletmek için tıkla... windows 10 kullanıyorsanız, görev yöneticisini açın, başlangıç sekmesine gelin ve discord'un durumunu devre dışı olarak değiştirin. edit: arkadaş mesajında başlatma uygulamalarında yok zaten yazmış, kusura bakmayın.
Akif büyükdağ dedi: Başlatma uygulamalarında ekli değil. Kendi ayarlarından da Windows'u açınca başlatı kapattım ama ona rağmen kendiliğinden açılıp duruyor. Genişletmek için tıkla... windows 10 kullanıyorsanız, görev yöneticisini açın, başlangıç sekmesine gelin ve discord'un durumunu devre dışı olarak değiştirin. edit: arkadaş mesajında başlatma uygulamalarında yok zaten yazmış, kusura bakmayın.